Araçtan çok ince ıslık sesi gelmesi

Osman Fül35

Azimli Üye
Doblo
Adı
Osman
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Selam arkadaşlar 2017 model aracım var 1.3 82 bin km de son 10 gündür çok ince ıslık sesi duymaya başladım araştırdım turbo kaynaklı gözüküyor daha önce bu olayı yaşayan varmı??

Iyi geceler bendede olmustu monifold conta vidasini sıktık kesildi vidalar gevseyincede islik sesi geliyor ilk ordan baslayin 11 lokmayla sıkılıyor ben kendim sıktım kesildi

Iyi geceler bendede olmustu monifold conta vidasini sıktık kesildi vidalar gevseyincede islik sesi geliyor ilk ordan baslayin 11 lokmayla sıkılıyor ben kendim sıktım kesildi
Hafta sonu bakayım teşekkür ederim

Birde araç ilk çalıştığında 1 km yol gittikten sonra çok bariz bir koku oluyor ciğ yakıyor gibi ilk başta oluyor bununla karşılaşan varmı

Manifold cıvatalarını sıktır bi ordan yapma ihtimali yüksek

Ses yapan kaynak bulundu teşekkür ederim ☺️ araçımın üzerinde port bagaj vardı onu sökmüştüm onun demirlerinin yan aparatı düşmüştü karşılıklı ordan hava akımı ses yapıyormuş 😂

Ses yapan kaynak bulundu teşekkür ederim ☺️ araçımın üzerinde port bagaj vardı onu sökmüştüm onun demirlerinin yan aparatı düşmüştü karşılıklı ordan hava akımı ses yapıyormuş 😂
Güzel akıma devam

Ses yapan kaynak bulundu teşekkür ederim ☺ araçımın üzerinde port bagaj vardı onu sökmüştüm onun demirlerinin yan aparatı düşmüştü karşılıklı ordan hava akımı ses yapıyormuş 😂
🎶🙂

Back