ARACIMI SATIYORUM

maşallah aracınız temizmiş bende satıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-2011-doblo-chip-uygulamali-77765215/detay/

benim hayran olduğum doblo satışa çıkmış :/ olsa bi 10 bin lira param bizmkini satıp gözüm kapalı alırım 🙂 Maşallah ya çok güzel Hayırlısı olsun.Allah nazarlardan saklasın

saoalsın dostum önceden partnerciydim hatta küçükçekmeceye yapılı bir partner sattım çok uğraşmıştım onunla belki görümüşsündür 🙂 gri renkte

bakarsan bağ olur bakmassan dağ olur

saoalsın dostum önceden partnerciydim hatta küçükçekmeceye yapılı bir partner sattım çok uğraşmıştım onunla belki görümüşsündür 🙂 gri renkte

bakarsan bağ olur bakmassan dağ olur

siz d3 mü alacaksınız satıyorsunuz güzel doblonuzu

evet d3 alack onun için satıyorum güzel doblomu aracımın üzerinden cd lerimi hafıza kartımı bile almıyacm olduğu gibi tesiat felan ne varsa bir tek parfümümü alıp bırakıcam 🙂

hayırlısı olsun sizin d3 te güzel olur

bi olsunda gülliğini sizlere bırakırım olup olmadığına siz değerli üstatlar karar verirsiniz 🙂

bi olsunda gülliğini sizlere bırakırım olup olmadığına siz değerli üstatlar karar verirsiniz 🙂

inşallah......

hayırlı satışlar.....

aracım satıldı...arkadaşım 24.000 e bana ver dedi bende gözüm kapalı al hayrını gör dedim...yabancıya gitmedi diye çok sevindim...

sitedende bahsettim.yakında yeni bir doblo üyesi aramıza katılır🙂

aracım satıldı...arkadaşım 24.000 e bana ver dedi bende gözüm kapalı al hayrını gör dedim...yabancıya gitmedi diye çok sevindim...

sitedende bahsettim.yakında yeni bir doblo üyesi aramıza katılır🙂

hayırlısı olsun inşallah daha iyilerini alırsınız

Back