Aracıma park halinde çarptılar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan t0LgA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun can sıkıcı bir durum. Keşke olmasa ama oluyor canınız sağ olsun.

değer düşme bedelini eer siz haklı iseniz trafik sigortası ödüyor bu işle uraşan avukata vekalet verip uğraşmadan yapabilirsiniz

geçmiş olsun.

Evet sigorta da hallediyor. Her sigorta bunu yapıyor mu veya ne derece yapıyor onu bilmiyorum. Ama böyle bir dava da var. Araştırın. Nette çok dava örneği var.

Hiçbir kaza, yapanın yanına kâr kalmamalıdır.

çarpan kişi ile hiç alakası yok yani bu değer kaybında ondan bişey çıkmıyor sigorta ödüyor tüm sigortalarda bu var

(link)

Linki okumakta fayda var. Sigorta ne kadar teminat veriyor? Sigortada ayrıca belirtiliyor mu?

Sigorta Tahkim Komisyonu diye bir şeyi ilk defa duydum mesela. Bu komisyonda sigorta ile aracını sigorta ettiren kişi arasındaki uyuşmazlıklara bakıyor anladığım kadarıyla.

geçmiş olsun.

Abi yaparlarsa boya kullandirtma ...dava acmani tavsiye ederim ..deger kaybini sigorta karsilar ..yok derlerse tuketici haklarina git exper gonderip veriyolar parani

adam mahalleden, yok yere düşman edinmek istemiyorum şimdi. eğer sigorta ödüyor ise değer kaybını, bana biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz? neler yapmam gerek? yarın aracı kaportacıya bırakacağım çünkü

Bunun düşman edinmekle alakası yok. Ortada bir dikkatsizlik ve senin değeri düşen malın var. Yapanın yanına kâr mı kalsın?

Onun sigorta bilgileri sende vardır. Karşı tarafın sigortası karşılıyor büyük ihtimal bu değer kaybını. Bunu bir sor.

çarpan araç catering şirketine ait bir araçtı. yani şirket adına kayıtlı. allianz trafik sigortası mevcut onlarda.

@doblo vip premio
kesinlikle katılıyorum.
geçmiş olsun kardeşim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Back