Aracıma park halinde çarptılar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan t0LgA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t0LgA

Daimi Üye
Adı
Tolga
Modeli
Renk
Crono Gri
aracımın orjinalliği bugün saat 11 itibari ile bozulmuş bulunmakta. ne diyelim sağlık olsun. ford transit geri manevra yaparken aracıma bodozlama girdi. tutanağı tuttuk gönderdim eyvallah. kaportacıya gittim kapı komple boyanacak diyor. bu da resimi;

lkaygr.jpg

Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden korusun

göçükçüler yapamazmı bunu?

amin teşekkür ederim..

belkide göçükleri vakumla çeker bilmiyorum fakat boyanması gerekli bunu biliyorum. boyada hasar mevcut..

Geçmiş olsun. Üzücü bir durum.
Allah beterinden korusun.

İÇİNDE siz yokken olan kaza versin verecekse herkeze rabbim... geçmiş olsun kardeş..

çektirmeyle yapan yerlerle görüş direk boya işini yaptırmadan önce acele davranma.

Geçmiş olsun.Geçenlerde de benim D3 ün sol ön kapısını çarptım ben de geri manevra yaparken.Buna benzer bir hasar oluştu ve boyatmak zorunda kaldım.Kaskodan yapıldı neticede ama kasko bozulmuş oldu.Kasko şirketi kapıyı değiştirip değiştirmeme konusunu bana bıraktı ben razı olmadım orjinalliği bozulmasın diye ve tramerde değişsen gözükmemesi için.Sonuçta kapı düzeltildi ve ama komple boyanmak zorunda kaldı.Aracı satarken boya gözükecek sonuçta ama ne yapalım.Bununla geçmiş olsun...

Bu resim sizde bulunsun satmaya niyetiniz oldugu gun bu resmi boyanmadan onceki hali diye gosterirsiniz alici ciddi ise hic umursamaz.Bu darbe sebebi ile boya takintisina girecek olan zaten almasin.Cok gecmis olsun.

geçmiş olsun. Rabbim beterinden saklasın.

geçmiş olsun

Hepinize teşekkür ediyorum. İnsanın morali bozuluyor işte. ÇEktirme işi olmuyor nedeni ise kapının çamurluk detayı var ve çekilse bile boyada hasar mevcut illaki boyanacak 🙁

Geçmiş olsun.

geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun

bence boyanmasında bi dezavantaj yok hiçte önemli bir konu değil

Vuran kişi %100 kusurlu ise ARAÇ MADDİ DEĞER KAYBI DAVASI açın. Davayı açmadan önce de çarpan kişi ile konuşup uzlaşma isteyin. Mahkemeler bu davada HER ZAMAN sizin lehinize karar veriyor. Bunu ciddi ciddi düşünün.

Çarptık ama boyatırız mantığındakiler için açılabilecek en güZel davadır kendileri 🙂

Back