aracım kalkışta titreme yapıyor

suskun

Yeni Üye
selamun aleyküm arkadaşlar 2005 1.9 jtd doblom var fakat bi kaç haftadır kalkışlarda ve ikinci vitese atışlarda çok titreme oluyor sanki devirsiz gidiyormuş yada 3. viteste kalkmaya çalışıyormuşum gibi oluyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

aracınızın baskı balata değişme zamanı gelmiş aracınız kaç kmdeydi

aracım benim aldıgımda 142000 di şimdi 150000 olmadı daha 4 5 aydır kullanıyorum yani işim oldukça biniyorum

Dostum ben de de 2006 1.9 MultiJet var. aynı sorun bende de oldu, en sonunda dayanamadım gittim baskı balata değiştireceğimkafaya koydum, aracın şanzumanını indirdik, baskı balata sapa sağlam hiç bir kusuru yok sadece biraz sertleşmiş dediler, Ya-Allah Bizmillah dedik elimizi Volana bir attık sizlere ömür. neredeyse yarım tur boşluk var. araştırdım sormadığım yer kalmadı. volan çift torkluymuş bu araçlarda, tireşimi alamak için çift yay ile sistemi varmış bunlardan ince olanı ilk titreşimi alan yaylar kırılmış. tamiri mümkün değil. yenisini almak gerekiyor.

bu durumda baskı balata, volan, işçilik toplamda 850 lira ödemek zorunda kaldım. sana da yaklaşlık bu maliyet çıkacaktır.

Back