Araç Stop Ediyor

sessiz911

Yeni Üye
Adı
Murat Dursun PEKER
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2003
Arkadaşlar aracim 1.9jtd 2003 kendi kendine stop ediyor. Ariza lambasi yanar yanmaz stop ediyor . Sonra tekrar çalışıyor sehir halindede oluyor . Yardımcı olursanız sevinirim

1.9 JTD'lerde ortakmıdır bilmiyorum ama 1.6 16v Benzinlilerde gaz kelebeği fabrikasyon hatalı. Genelde yavaşlayıp durduktan sonra vitesi boşa alınca stop ediyordu.

Gaz kelebeğini garantiden değiştirdiler zamanında stop etme sorunu da çözüldü.

bendede aynı sorun var seyir halinde giderken genelde 130 140 geçince ayağı gazda çektiğim an stop ediyo arıza lambaso yanıyo tekrar gaza basınca gaz yemiyo çalışması için boşa atıp tekrar marşa basmam gerekiyor sanayide pompa ile depo arasında biyerde sorun olduğunu söylediler bakımlarını herşeyini yaptım mazot filtresine kadar değişirdim dubleup attım depoya nerde olabilir bu sorun

1.3 90bg motor arıza lambası yanmaya başladı bakımlar 1000 km önce yapılmış neden yanar bilen var mı

@kerimgunal
Servise götürüp cihaza bağlatıp sildirmen lazım bakım zaman ayarlarını silmeyi unutmuşlardır.

Cihazla baktırdım gaz pedalındanmış yarın muayeneden sonra sanayiye bırakıp baktırıcam

Maalesef benim 2004 JTD de aynı sorunla boğuşuyorum.İk yıl kadar önce krank sensörünü deşitirmiştm.Daha sonra motor üzerindeki mazot pompasının arızasından olduğu ortaya çıkmıştı.Pompacıda tamiri yapıldıktan sonra 2 yıldır sorun yoktu.Ama 1 aydır yine hareket halinde motor stop etmeye başladı.

bizim araç yandan araba vurmasıyla yan yattı ve aracı yaptırdık ama mazot az sa istop edio ama mazot fullese ve yarıyı geçik durumdayken istop etmio sorun nedır yardımcı olursanız sevinirm şimdiden tesekkurle🙂🙂

@hasana yüksel
Aklıma gelen ilk şey pompadan olabileceği

Rölantide çalışırken stop ediyor yolda giderken stop ediyor (tekrar kontak çalışıyor )şamandra filtre değişti yine aynı lütfen yardım....

Rölantide çalışırken stop ediyor yolda giderken stop ediyor (tekrar kontak çalışıyor )şamandra filtre değişti yine aynı lütfen yardım....
Serviste bilgisayara bağlatmakta fayda var

Back