araç muayenesi ile ilgili her şey bu linkte...

SLM ARKADAŞLAR, E VE CE GİBİ İFADELER O ÜRÜNÜN KULLANILACAĞI ORTAMA UYGUNLUK İFADESİ DİYE BİLİYORUM. BİZİM ÇAYDANLIĞIN TABANINDADA CE VAR. BU BELGELER SÖZÜM ONA AVRUPA STANDARTLARI İMİŞ AMA SIRADAN BATIYORLAR.ÇÜNKÜ YAŞADIKLARI ORTAMDA KAZANDIKLARINDAN FAZLA FAZLA LÜKS YAŞIYORLAR.İŞTE BUNLAR CAMA E YAZACAKLAR , CÜZDANA DA YE BABAM YE . SLM MEVLÜT AMCA.*clap*

SLM ARKADAŞLAR, E VE CE GİBİ İFADELER O ÜRÜNÜN KULLANILACAĞI ORTAMA UYGUNLUK İFADESİ DİYE BİLİYORUM. BİZİM ÇAYDANLIĞIN TABANINDADA CE VAR. BU BELGELER SÖZÜM ONA AVRUPA STANDARTLARI İMİŞ AMA SIRADAN BATIYORLAR.ÇÜNKÜ YAŞADIKLARI ORTAMDA KAZANDIKLARINDAN FAZLA FAZLA LÜKS YAŞIYORLAR.İŞTE BUNLAR CAMA E YAZACAKLAR , CÜZDANA DA YE BABAM YE . SLM MEVLÜT AMCA.*clap*

Mevlüt amca bu durumda senin çaydanlık muayene den geçiyor diyebilirmiyiz.. :korsan:*hehe*

paylaşım için teşekkürler mehmet ali abi.

arkadaşlar bugün arabayı muayneyegötürdüm ön camda e belgesi yok die muayne etmediler bilgisi olan varsa yardımcı olabirmi. bu arada aynı cam ile geçen sene muayneden geçti aynı yerde

Konu ile ilgili açıklamayı yeni açtığın başlıkta yaptım kardeşim...

Araç muayene konusunda cam ile ilgili kalınacak tek husus olarak ön camın onaysız olması olarak geçiyor maddde 4.1.11 bunun haricindeki konular hafif kusur.
(cam filmi, aksesuar, çizik, çatlak, taş izi vs... hafif kusur)
Bu arada bunları da bahsedilen linkten buldum paylaşım için teşekkürler

Back