ARAÇ KAMERASI ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU

hadi hayırlısı.

bende düşünüyorum almayı gerçekten gerekli. aliexpress de çok fazla çeşit var ama kullananlardan tecrübe sahibi olanlardan bilgi almak daha doğru olur. ona göre sipariş veririz.

@melrock

Class 10 hafıza kartı kullanılması lazım

20150317_063511.jpg 20150317_063550.jpg 20150317_063520.jpg
Benim kullandığım kameranın resimleri;çift kameralı arka kamera montajını daha yaptıramadım,gündüz ve gece çekimleri gayet güzel

Abi bende almayı düşünüyordum. O kamerayı gece bizim buralarda 3 geceden fazla tutmazlar.

@Sezgin Tok
Darbeye duyarlı olduğu halde kamera çalınır, aracın camını kırarlar diye gece araçta bırakmıyorum

@2012 doblo premio
Abi kamerayı adam aldıktan sonra bi anlamı kalmadı ki. Ha kaydetmiş ha kaydetmemiş. Camın kırıldığıyla kalırım.

SLM ARKADAŞLAR BENİM ÇİN MALI UYDURUK KAMERAYI 49 TL ALMIŞTIM. 32 GB LIK KARTI DA 70 TL ALDIM. YANİ KART KAMERADAN PAHALI.PARK EDİNCE SÖKÜP TORPİDOYA KOYUYORUM. ÇEKTİĞİM GÖRÜNTÜLERİDE HARD DİSKE KOPYALIYORUM.SLM MEVLÜT AMCA.

Şuan uygun bir fiyatla alınabilecek en iyi kamera SHADOW GT680W araç içi kamera sistemdir. Forumlarda çok incelemesini ve kullanıcı yorumlarını okudum. Cidden iyi bir ürün. Toplu olarak alma şansımız varsa listeye beni de yazın.

779549731_518.jpg

Benim istediğim de bu zaten fiyat performans olarak güzel cihaz

Shadow GT680W Full HD 1080P Bende istiyorum 🙂
(link)
Şu üründe fena değil @melrock takılma sorunu da hafıza kartından giderildi ise değerlendirmek gerekebilir. Avantajı Çift kamera olması

Şuan için bildiğim iyi kamera bu bence; Sürücü asistanı ve şerit takip sistemine kadar mevcut.

(link)

Back