Araç kameram geldi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
15 ocakta geliyor.. Haftaya

Ucuz etin yahnisi olmaz.

TABİKİ LAKİN ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM ERKEMELEKTRONİK ARAÇ GÖRÜNTÜLE SİSTEMLERİNDE GEÇMİŞ YILLARDA TÜRKİYE BİRİNCİLİKLERİ VAR FİAT PALİO ARAÇLA KAZANMIŞLARDI 320 DESİBELDİ SANIRIM NET SES VE GÜÇLÜ SES AYNI ZAMANDA İŞÇİLİK OLARAK 😎😎😎😎😎

Bu gun yasadigim olaydan sonra arac kamerasini herkese siddetle tavsiye ediyorum arkadaslar...

Sehir ici 40 km civarinda hizla seyrediyordum.. Yolun sagindan gitmekte olan bisikletli yasli bir amca bir anda onüme kırıp U donusu yapmaya calisti.. Freni kokleyip 1 metre kala durdum.. Biraz kafam daginik ola carpabilirdim...

Amca bisikletten bir sey dusurdum almak icin donuyordum kusura bakma dedi...

Allah korusun carpmis olsam aracin altinda kalmasi isten degildi...

Soku atlatinca kamera aklima geldi.. Goruntuyu izledim amcanin hatali donus yaptigini cok net cekmis..

Allah kaza bela vermesin.. Ama olursa da surucuyu, sonucu kotu durumlardan kurtarabilir bu arac kamerasi...

At abi görüntüyü bizde seyredelim kim hatalı kim haklı karar verelim.😉😉😉

Görüntüyü paylaşta bakalım.

Denerim.. Hafiza kartini sokup alirim goruntuyu..

a101 den aldığım kamera. geçen kırıkkaleye giderken sol şeritteki kaza. az daha bende karışacaktım .

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim geçen ay kayınpederim bim den almış görünttü idare eder gibi ama cok iyide degil ancak alı sorun ses kalitesinde radyonun sesini sonuna kadar actıgım halde ugultudan başka bişey duyulmuyor sanırım gürültü azaltıcı bir özellik yok sanırım bu ay başlarında istanbula gidecem düzgün kaliteli bişey bulursam burdan paylaşırım almışken bir kere alıp iyisini almak daha mantıklı gibi

Bunlarla geçmiş olsun

Novatek marka araç kamerasını tavsiye ederim.

Hafıza kartı konusunda yardımcı olmak isterim ama ankara dışına kargoyla aynı fiyata gelir

Ben aliexpress ten kamera aldım 29 $ ayrıca 35 TL'ye de 32 gb kart aldım. Toplam da 100 TL tuttu.

Şu an o fiyatlara bulursanız kacırmayın benim toptan satışım 32 tl civarında idi malum dolar arttı fiyatlar yükselmiştir ama isteyem varsa ankara içinde yardımcı olurum

abiler ikinizede hayırlı olsun.güle güle kullanın.

Ali sen ankarada nerede ne üzerine çalışıyorsun.

gerçekten önemli bir konu

geçmiş olsun

Cep telefonları aksesuarlaının toptan satışını yapıyorum kardeş ihtiyaç olursa yardımcı olurum

Yerimiz seyran tarafında ama ankaranın çogu yerine gidiyoruz

Back