araç arıyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan madak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

madak

Daimi Üye
biraderim için 15000 tl civarı, ikinci el, yakıt, servis artıları olan, lpg li araç arıyoruz. önerileriniz benim için değerli....

doblo.doblo.doblo.palio.albea.clio.v.b.

mevlüt abi önemli olan yakıt diyosan symbol bul bitane. konfor sıfır ama tüketim harika. kasko vermişti bana 1 haftalığına 2 ay önce. benzinliydi gaz falan yoktu.araç 2011 model 1.2 16V 75hp idi. bende ş.içi 6,2 litre yaktı 100 kmde. konfor sıfır tüketim harika.

bence 1.4 fire albea yada palio

mevlüt abi önemli olan yakıt diyosan symbol bul bitane. konfor sıfır ama tüketim harika. kasko vermişti bana 1 haftalığına 2 ay önce. benzinliydi gaz falan yoktu.araç 2011 model 1.2 16V 75hp idi. bende ş.içi 6,2 litre yaktı 100 kmde. konfor sıfır tüketim harika.

bu yakıtla ne tüpe ne de dizele gerek var.gerçekten güzel değerler.1,2 palio ve albealarda az yakar gibime geliyor.

abi bende var bi albea 1.2 8V 60 hp. muazzam bir sarfiyat var araçta. 7.5 litre yakıyo. ş.içi. sybolun eline su dökemez albea yakıt konusunda. gerçi albeaların 1.2 16V 80hp olanların yakıtları nasıl bilmiyorum. ama benimkine göre symbol muazzam az yakıyo.
işin şu tarafı var birde. güvenlik sıfır symbolde. fren tuhaf duramıyosun sadece yavaşlıyosun 🙂 konforda da albea üstün.

öneriler için hepinize ayrı ayrı teşekkür efderim. polo classic olacak sanırım. hayırlısı...

dikkat edin. aracı temiz almaya çalışın. polo olsa gider fakat polo classic in piyasası yok. önerilen araçlar gibi istediğiniz zaman satamazsınız. ama yine de hayırlısı olsun.

polo classic kullandım...SAKIN HAAAA diyorum...istediklerinin hiçbiri yok o arabada ya...yakıt berbat konfor berbat e bide yaşlandıkca sorunu cok cıkıyo ve parcası servisi pahalı....SAKIN HA...

*tup* *clap2* *tup*

polo classic kullandım...SAKIN HAAAA diyorum...istediklerinin hiçbiri yok o arabada ya...yakıt berbat konfor berbat e bide yaşlandıkca sorunu cok cıkıyo ve parcası servisi pahalı....SAKIN HA...

*tup*

Back