Yardım Arabam sabahları çalışmıyor mazot filtre hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sabana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sabana

Yeni Üye
Doblo
Adı
hakan
Kan Grubu
AB RH -
Aracınız
Doblo
Motor
1.9 D Sx
Araç Yılı
2004
merhaba arkadaslar 2004 model 1,9 d sx aracım var son 2-3 ay oldu sabahları gec calısıyor bır sefer calısıyor sonra stop edıyor sonrasında çalışmıyor 2-3 sefer marş vurmak zorunda kalıyorum .bır kac ustaya göturmeme ragmen bır turlu çözemedıler bende kendımce sorunları çözmek adına arabayı duz yere park ettıgımde sabah çalıştırıyorum calısıyor araş ınışe bıraktımı gene calısıyor ama yokuş yukarı bıraktırtıgımda calısmıyor bır fıkrınız varmı acaba

Benim aracta 20 gunde bir yapiyor ayni islemi

Mazot filtresi orjinal mi ilk önce ona baktırın depodaki pompadanda yapabilir en son pompaya baktırmak gerekir

mazot filitresini değişim yaptıktan sonra böyle yapamaya basladı.önerınız nasıl bır fılıtre almam lazım acaba.bır lınk atarmısınız

mazot filitresini değişim yaptıktan sonra böyle yapamaya basladı.önerınız nasıl bır fılıtre almam lazım acaba.bır lınk atarmısınız
Serviste lancia bulabilirseniz alın bulamazsanız ufi ya da bosch tercih edin derim.e parça ünlü oto sponsorumuzdur.yardımcı olurlar.

Mazot filtresinin contasini degistirin ??

daha once basına bu gıbı bır sorun gelen yada karsılasan varmı acaba ve çözumu nasıl bulmus yoruma cevap yazarsa sevınırım

Mazot filtresini ben birmotta degistirdim opar taktilar

öncesınde sendede böyle bır sorun mu vardı kuzeyim ?

Araci yeni aldim balima soktum 3 gun sonra arac soguktta calisti geri stop etti 10 dk ugrastim zar zor calisti sonra 15 gun sonra gene aynisini yapti birmotta gittim orjinal mazot filtresi taktirdim yakitim biraz dustu ama yine 15 gun sonra yapti konuyu arastirirken akuden olabilecegini soylediler isitma bujisinden olabilecegini solediler bide sigortalarin orda siyah bi role varmis ondan yapabilecegini solediler ama kimsenin kesin net sudur dedigi yok herkes tahmin yanilma uzerine is yapmaya kalkiyolar bende elletmedim ole duruyor baktirmak istersen bunlara baktirabilirsin ustalarina sorup

bugun bende orjınal opar marka ustaların dılındekı seklıyle mazot fılıtresını degısım yaptım tabı degısım esnasında fılıtreye takılan tarafında contanın kopmuş deforme oldugunu gözlemledım ve ustam degıstırd.
(link)
bu kırımızı ısaretledıgım yere depodan gelen hortum ucu var ve ıkı tane contası var kucuk bır sekılde o contalar degıstı.sımdı arabay garaja aldım bakalım sonucu ılerleyen surecte yadqa yarınkı sabah ılk denememde buraya yazacagım.

Back