Araba Çiziği Hakkında

Sinan7037

Yeni Üye
Adı
Sinan
Modeli
Hayırlı akşamlar
Bugün arabamın sol arka kapısı hafif bi şekilde çizildi ancak tırnak gelmiyodu.Dokunmuş olduğum yerin boyası duruyordu tırnağımla çıkınca uğraşmadım ve scotch birite ın yeşil yeriyle çıkardım.Sonuç çıkmıştı fakat kuruyunca scotch birite ın çizikleri şimdi daha da beter duruyo.Sizce ne yapmalıyım.Şimdiden teşekkürler.

süngerin yeşil yeri zımpara gibi çizmiştir oyayı bence siz kalın pasta ise örnek faracle g3 sizin işinizi görür çizikleri alır pastayı uygulama süngerine döküp baskı uygulayarak dairesel hareketler ile çizikler yok olana kadar silin eğer işlemden sonra cila ile parlatın

@Sinan7037
Kaliteli bir sanayi pastasiyla ve cila ile halledilir

küçük bir tüp pasta al boyacıdan 7 lira gibi bir fiyata onunla temizlenir veya elinde cila varsa oda çıkartır

Bugün aracımı bi ara sokaga park ettim serefsizin biri arabayi arabanın iki kapisinida boydan boya çizmiş bunu nasıl giderebilirim kendim halletcem ne gerekli bunun için teşekkür ederim

Tırnak giriyorsa ciziğe yapacak birşey yoktur

Yok tırnak girmio

O zaman en kalın pasta ile halledilir dostum

Ben bu tür tırnak girmeyen çizikleri tinerle siliyorum sıkıntı olur mu acaba

Çok fazla temas ettirmezseniz sıkıntı olmaz

Fısfıs ile sıkmak idealdir tineri

@Recep.krtu
İnce çizik pastası kullanınız. Pasta demek zaten boyaya zımpara yapmak demektir. Fazla zımpara yapmakta iyi bişey değildir.

Back