araba çıldırdı..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan idevrim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MEVKU946 tarafından yazılan metin:
bakiergul tarafından yazılan metin:
RAPTOR tarafından yazılan metin:
red005 tarafından yazılan metin:
siz bence saçmaladığına dua edin d1 lerde öyle bir şey yok direk sabah marşa basıyorsun tık bi bakıyosun göstergeler yanmıyor öyle kalıyosun arkadaşlar 😀

tık....bödöffff! 😱
SELAM, RAPTOR ARKADAŞ. D1 DENEN MODEL BENİM DÜLDÜL MÜ OLUYOR.SELAM MEVLÜT AMCAN.*comfort**bye*

Aynen mevlut abicim....
SELAM BAKİ BEY,BU D1 İ ,D3 NASIL YAPARIZ.😀😀😀

Senin duldulu satip yeni D3 alarak...😀

RAPTOR tarafından yazılan metin:
red005 tarafından yazılan metin:
siz bence saçmaladığına dua edin d1 lerde öyle bir şey yok direk sabah marşa basıyorsun tık bi bakıyosun göstergeler yanmıyor öyle kalıyosun arkadaşlar 😀

tık....bödöffff! 😱
SELAM, RAPTOR ARKADAŞ. D1 DENEN MODEL BENİM DÜLDÜL MÜ OLUYOR.SELAM MEVLÜT AMCAN.*comfort**bye*

Aynen mevlut abicim....
SELAM BAKİ BEY,BU D1 İ ,D3 NASIL YAPARIZ.😀😀😀

Senin duldulu satip yeni D3 alarak...😀
BAKİ BEY, ARADAKİ FARK 30000 TL CIVARINDA. BEN YİNE DÜLDÜLLE DEVAM EDEYİM.*comfort**bye*

Sen bilirsin mevlut baba.....parada senin keyifte....

idevrim tarafından yazılan metin:
peki arkadaşlar hangi marka akü daha kaliteli,, hangisini önerirsiniz, sizler hangi aküyü tercih ettiniz.. oparın da aküsü varmış deneyen oldu mu..

Gucun varsa jel aku tavsiye ederim....bu konu jakkinda yazdigim yaziyi ir oku istersen....

https://www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?thread_id=2231&rowstart=0

tüm arkadaslara vermis oldukları cevaplar icin ayrı ayrı tsk ederim...
bende sizin gibi düsünüyorum ancak arkadaslar aku yarım marsta tık diye calısıyor akudeki ısık yesl gost ancak akunun uzerinde bugun hafif nem seklınde aku sıvısı vardı. aku bitse yada zayıflasa zor calısmaz mı arac aku bitene kadar boyls kullansam zararı olur muu

idevrim tarafından yazılan metin:
tüm arkadaslara vermis oldukları cevaplar icin ayrı ayrı tsk ederim...
bende sizin gibi düsünüyorum ancak arkadaslar aku yarım marsta tık diye calısıyor akudeki ısık yesl gost ancak akunun uzerinde bugun hafif nem seklınde aku sıvısı vardı. aku bitse yada zayıflasa zor calısmaz mı arac aku bitene kadar boyls kullansam zararı olur muu

kardeş araba yatmadığı sürece akünün zayıfladığını anlamazsın...benim arabada ilk marşta tık diye alıyordu...ilk çalıştırmada abs hatası vermeye başladı...bakımda üküyü ölçtürdüm(içindeki sıvıyı ölçtürdüm)... zayıf çıktı değiştim 60 amper yeni akü taktık arabaya...ne abs hatası kaldı ne başka bişey...

benımde aku gecen sene zayıfdı abs hatası verıyodu sonra akuyu goturdum garantıye sarj etmısler gerı verdıler hata duzeldı sogukta arasıra basmıyodu sımdı basıyo masallah ıkı gundur basmıyorum yarın bı basıyım barı ne dıcek soguktandolayı akuler kafayı yıyo ondan kaynaklanabılıyo munur abı bızım ıcın en ıdeal aku 72 amper abı o plastık kısmı sokuyolar 72 amper koyuyolar bende oyle yapıcam bu 64 ampar galıba dusuk gelıyo gercekten o plastık kısmı söküp 72 amper taktırıcam bugun dayıma aldım mutlu aku 72 amper 175 lıra pesın fıyatı

beyler bende de aynı sorun vardı, doblo orj akü 7 yılı devirdi, araba 36 binde, idevrimin yazdığı sorunların aynısı, açtım aküyü baktım sıvı var gözüküyor dıştan bakınca tek tek kutucukları ölçtüm, farklı boyda çıktı sıvıların boyu, gittim aldım saf su sanayiden, doldurdum. 500ml saf suyu tamamen aldı, akü düzeldi. aküyü değiştirmeye gerek yok ışık yeşilse yeşil ışık akünün metalinin ve asidinin sağlam olduğunu gösteriyor, sadece su eklemek yeterli, akücülerde hemen aküyü değiştiriyorlar sağolsunlar, su koy düzelir demiyorlar. benden tavsiye ben yaptım oldu. canavar gibi aküm hemde orj akü, aküden asit uçmaz su uçar, o yüzden asit eklemeye gerek yok, su ekleyin saf su düzelir. benden söylemesi,kolay gelsin..

beyler bende de aynı sorun vardı, doblo orj akü 7 yılı devirdi, araba 36 binde, idevrimin yazdığı sorunların aynısı, açtım aküyü baktım sıvı var gözüküyor dıştan bakınca tek tek kutucukları ölçtüm, farklı boyda çıktı sıvıların boyu, gittim aldım saf su sanayiden, doldurdum. 500ml saf suyu tamamen aldı, akü düzeldi. aküyü değiştirmeye gerek yok ışık yeşilse yeşil ışık akünün metalinin ve asidinin sağlam olduğunu gösteriyor, sadece su eklemek yeterli, akücülerde hemen aküyü değiştiriyorlar sağolsunlar, su koy düzelir demiyorlar. benden tavsiye ben yaptım oldu. canavar gibi aküm hemde orj akü, aküden asit uçmaz su uçar, o yüzden asit eklemeye gerek yok, su ekleyin saf su düzelir. benden söylemesi,kolay gelsin..

kardeş takipdeyim seni.istersen bir tanışma bölümünde tanıt.ondan sonra yorumlarını bekleriz.

ya şu kendinizi tanıtmanız zormu foruma ilk geldiğinizde bi tanıtın kendinizi zor bi olay değil

Back