Anten Tabanı Nasıl Değişir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ToeXicT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ToeXicT

Onursal Üye
Adı
Gökhan
Modeli
Renk
Metalic Gri
Forumda araştırdım ama bulamadım daha önce anten tabanını değiştiren var mıdır benim anteni gobekten kırıldı Özdilek te yıkamada anteni dik konumda bırakmışim ve arkadan gelen kurutma makinesi anteni one iterek kirmis göbek tutmuyor , bu gün baktı 10 tl ye orjinali ni satıyorlar ama kaporta dan nasıl ayırip yenisini nasıl monte edeceğim.

Anten tabanının altında tam orta da vida var ama bu vida gövdeye sabit muhtemelen altta bir sonuna geçiyor diye dusunuyorum.

Daha önce anten tabanını sokup takan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Nasıl sökülüp takıldığı ni anlarsam kendim sokup takabilirim diye düşünüyorum . Şimdiden teşekkürler

Anten tabanını değiştirmeden kendi aracıma krom anten yapmıştım.Bahsettiğiniz civata da bildiğim kadarıyla sabitleme somunları kulllanılıyor.Emin olmak için yapmanız gereken çok basit; civatayı gevşetmeyi deneyin eğer civata gevşerse sabit somun vardır,gevşemezse de somunla beraber döner.

@MuRaT09
Bende de kisa krom anten var ama dik konumda kalmis one dogru zorlaninca gobekten kirilmis tabla bu arada civata Ile tabla beraber donuyor

@ToeXicT

Tabla ile beraber dönüyorsa civata pas yapmıştır.Tablayla dönüyorsa yine gevşemesi gerekir?

Anten tabanının tavan döşemesinin altında somunu var tam antenin oldugu yerin uc kısmına dogru plastik cıt cıt lar var bir iki tanesini cıkarırsan somuna ulaşırsın gerci kırmadan çıkarmak zor ama geri takamasan bile gözüken yerde degil benimkide öyle duruyor bir sıkıntı olmuyor

Yarin gel bi bakalım gokhanim 🙂

@MuRaT09
Ben hic sokmedim benim tablayi yenisine baktim sadece sifir orjinal anten tablasiyla Vida butun ve sabit o yüzden hic sokmedim

@Fethi KORKUT
Tmm abi ugramaya calisacam hem emanetleride getiririm

Bekliyorem 🙂

Gökhan d1 de bizimkide kırılmıştı servis tavan döşemesi ve rafı sökerek değiştirmişti

Kardeş daha önceki mesajları okumadın sanırım ön camın ordan tavan döşemesini sök ordan somuna ulaşırsın tavan döşemesinin cıt cıtları var onlar kırılıyor dikkatli cıkar

gecmıs olsun en korktugum muhabbet ..

Back