ANTEN KABLOSU HK.

MEVKU946

Onursal Kocaeli Yöneticisi
Adı
MEVLÜT KÜÇÜKTİFTİK
Modeli
Renk
GÜNBATIMI
SLM ARKADAŞLAR. BUGÜN ARIZALI ORİJİNAL RADYOYU SÖKTÜM. İKİ SOKET DE BİSÜRÜ KABLO VAR.Bİ DE ANTEN GİRİŞİNİ SÖKTÜM.İLK ALDIĞIMDAN BERİ UZUN YOLDA ŞEHİR DIŞINDA RADYO ÇEKMİYORDU. KAFAMA TAKILAN ANTEN KABLOSUNUN UCUNDA Bİ DİRENÇ GÖRDÜM.BU İŞDEN ANLAMAM AMA BU BÜTÜN ANTEN KABLOLARINDA VARMI YOKSA BENİN DÜLDÜLE ÖZELMİ.BUNUN FAYDASI ZARARI. BİLEN ARKADAŞLARDAN Bİ AKIL.
AYRICA BENİM DÜLDÜLDE SADECE İKİ KOLON VAR BU KABLOLAR NE ŞE YARIYOR.SLM MEVLÜT AMCA.
NOT: FETHİ BEYE TEŞEKKÜRLER.

önemli değil mevlüt amca 🙂
sadece senin dobloya has değildir o olay amca. bence aynı model teyp olan her dobloda vardır. kablolara gelince 2 kolon var demişsin. bunlar da muhtemelen ön göğüstedir. belki kapılara da kablo tesisatı çekilmiştir. mesela biz albeayı aldığımızda teyp kolon hiçbiri yoktu ama tesisatı çekiliydi. teyp ve kolon alıp taktık.

önemli değil mevlüt amca 🙂
sadece senin dobloya has değildir o olay amca. bence aynı model teyp olan her dobloda vardır. kablolara gelince 2 kolon var demişsin. bunlar da muhtemelen ön göğüstedir. belki kapılara da kablo tesisatı çekilmiştir. mesela biz albeayı aldığımızda teyp kolon hiçbiri yoktu ama tesisatı çekiliydi. teyp ve kolon alıp taktık.
SLM FETHİCİĞİM. İNTERNETDEN Bİ ŞEMA BULDUM ONA GÖRE BAĞLIYACAĞIM YARDIMLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER. SLM MEVLÜT AMCA.

ne demek mevlüt amca. biz hep birbirimiz içn burdayız. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
sana kolay gelsin. inşallah hallolur işin.

ne demek mevlüt amca. biz hep birbirimiz içn burdayız. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
sana kolay gelsin. inşallah hallolur işin.

*tup*

Back