Antalyada doblo önereceğin usta

EmreVizel

Yeni Üye
Adı
Emre
Arkadaşlar Ankaradan antalyaya gelirken aracın motorundan bi çığlık koptu tahminim ya direksiyon Power gitti yada bi bilye bozuldu çünkü olay afyonda oldu. Afyondan antalyaya kadar geldim. Antalyali arkadaşlardan ricam adres verebileceğiniz önerdiğiniz ustanız varmı araç 1.3 multijet doblo 2

Geçmiş olsun Emre bey. Kendi aracımda d2 yeni sanayideki fiat özel servisi olan (şu anda magnet marelli fiat yetkili servisi oldu) Alper Oto var, Alper usta yetkili serviste çalışmış kendinde beyne bağlanan arıza tespit cihazıda var sorunu hemen bulup uygun fiyata halleder orjinal parça kullanıyor alperotoservisi.com

@Yolgezer Başkanımız antalyada geçmiş olsun

@yunus0635
Başkanım ben antalya merkezde değilim 90 km batısındayım

Tamam sağolasın başkanım

Ozcnahmet arkadaşım allah razı olsun bugün sabah 11 gibi Alper ustanın dükkanına gittim. Durumu anlattım aracın sesini duyar duymaz yüzde doksan manifold contasi yüzde on turbo dedi. Araç komple söküldü ön tampon radyatör. Manifold derken turbo sağlam çıktı manifold contasi gitmiş. Manifold sökülürken iki cıvata kırıldı. Tornacı geldi kaynak falan çıkardı kırık civatalari. Öyleki manifold sanki kaynamış civatalar yanmış zamanla gerçi araç 400.000 km civarında. Uzunlafin kısası conta değişti. Sorun düzeldi. Yaklaşık 4 saate işlem tamamlandı. Gerçekten iş bilen arıza konusunda nokta atışı yapan bir insan Alper bey. Herkese tavsiye ederim. İlgi alakanız için çok teşekkür ederim. Saygılar

Back