MetinMetehan
Yeni Üye
- Adı
- Metin
- Kan Grubu
- 0 +
- Modeli
- Araç Yılı
- 2012
Neden yapıyormuş öğrenebilirsiniz mi, bugün aynı benimde başıma geldiArkadaşlar herkese iyi bayramlar 2012 1,3 doblom var araç yavaşladıkça anlık tüketim 2.0 dam yavaş yavaş yükselmeye başlıyor bunun nedeni ne olabilir acaba baskı balata kaynaklı olabilir mi
Aracın yakıtı anlık tüketimden değil ortalama tüketimden daha sağlıklı ölçülür.Anlik tüketimde fiatlarda araç rampa iniyorken 2 lt gösterir boşa atarsanız yakıt yükselir viteste hiçbir değişiklik olmaz.Gaza bastiniz sonra yavasladiniz yukselmeye devam eder pompaya bastığı fazla mazotu ölçümler hangi şartta bunu yaşıyorsanız yazarsanız daha iyi açıklarımNeden yapıyormuş öğrenebilirsiniz mi, bugün aynı benimde başıma geldi
dur kalklar maalesef ortalamayı yüksek tutuyor1.6 maxi aracım kargocuyum full dur kalk ortalama günde 20 KM fix, full depo 550 KM gitti sanki 2.0 quattro kullanıyorum problem bunun neresinde
araç yavaşladıkça yakıt tüketimi artması ilk defa duydumAraç yavaşladıkça motor stop etmesin diye yakıt fazlalaşır normal olarak, bu bir...
2.si gösyerge birim olarak lt/100 de mi duruyor? Eğer lt/km de duruyor ise menüden değiştirin. Çünkü lt/km demek 1 lt ile kaç km gideceğini gösterir. O yüzden gaza basılmadığı zamanlar gaza bastıkça 2.0 km gider demek istiyor. Gazdan ayağını çekince, yokuş aşağı vs 50 km giderim 1 lt ile demiş olur.
Aracın yakıtı anlık tüketimden değil ortalama tüketimden daha sağlıklı ölçülür.Anlik tüketimde fiatlarda araç rampa iniyorken 2 lt gösterir boşa atarsanız yakıt yükselir viteste hiçbir değişiklik olmaz.Gaza bastiniz sonra yavasladiniz yukselmeye devam eder pompaya bastığı fazla mazotu ölçümler hangi şartta bunu yaşıyorsanız yazarsanız daha iyi açıklarım
Valla bende anlamadım..enjektör değerleri normal. Ama anlık yakıt vitesteyken gaza basmadığın zaman 2.0 sabit kalmıyor kendi başına yükselip düşüyor. Sanki hala gaza basılıyomuş gibiaraç yavaşladıkça yakıt tüketimi artması ilk defa duydum
o zaman rolantide yakıt tüketimi maksimum seviyede olması gerekmez mi