anlık yakıt tüketimi düşmüyor yardımcı olun

ali__karacan

Azimli Üye
mrb lar yeni 2007 model 1.3 multijet vip doblo aldım anlık yakıt tüketimi 15 km/lt nin altına düşmüyor acaba yol bilgisayarında bi sorun mu var 🙁(

aynen belki yol bilgisayarnda sorun olabilir 🙂

viteş değitirirken 10 15 arası olabilir . araç sabit hızdayken 7 den fazla olmaz .

sabit hızda düşük devir yüksek vitesdev anlık tüketim en düşükdür.ramopa olsa bile 8-9 u geçmez herhalde.

o zaman kesin bir sorun var arkadaş sen bi göster servise

ali__karacan tarafından yazılan metin:
mrb lar yeni 2007 model 1.3 multijet vip doblo aldım anlık yakıt tüketimi 15 km/lt nin altına düşmüyor acaba yol bilgisayarında bi sorun mu var 🙁(

yakıt ölçümünün 2 tane ölçümü var. yol bilgisayarından ayarlayabilirsin.

l/100 olacak.

sizinki km/lt olduğu için çok gösteriyo.

cnkshn çok sağol lt/100 olacak şimdi düştü anlık yakıt tüketimi hep yüksek gösteriyordu bu araba bu kadar fazla yakmaz diyordum 🙂

cnkshn kardeşimiz olayı çözmüş
aklıma gelmişti ama ondan değildir diye tahmin etmiştim.*helpless*

d1 de bu ayarı nasıl yapıcaz bilen varmı bemkide km/l olarak gösteriyo bi yardım edin lütfen bilg. ince olanında geniş büyük değil

d1 de bu ayarı nasıl yapıcaz bilen varmı bemkide km/l olarak gösteriyo bi yardım edin lütfen bilg. ince olanında geniş büyük değil
--------------------------------------------------------------------------------

volkanarz tarafından yazılan metin:
--------------------------------------------------------------------------------

Yol bilgisayarı düğmesine basılı tutun sıfırlanır düzelir.

Back