ankarada yetkili hangi servis

tunacell

Azimli Üye
arkadaşlar 20000 bakımı için ankarada hangi yetkili servisi tavsiye edersiniz hem kalite hem ücret bakımından ve ayrıca şunuda sorayım yetkili servislerde forum üyelerine her hangi bir ayrıcalıklar oluyormu acaba bu konuda bilgi rica edebilirmiyim

arkadaşlar 20000 bakımı için ankarada hangi yetkili servisi tavsiye edersiniz hem kalite hem ücret bakımından ve ayrıca şunuda sorayım yetkili servislerde forum üyelerine her hangi bir ayrıcalıklar oluyormu acaba bu konuda bilgi rica edebilirmiyim

yokmu bu hususta kimsenin bilgisi çok garib bir durum 🙂

forum üyelerine herhangi bir indirim olacağını sanmıyorum.

forum üyelerine herhangi bir indirim olacağını sanmıyorum.

nihayet bir kardeşimiz ses verdi indirimden ziyade malzeme,işçilik kalitesi ve servis ücreti bakımından hangisini tavsiye edersiniz yılların doblocularından neden bir tık yok anlamış değilim 🙁

foruma sponsor olup bizlerde hep aynı servise gitsek anca ozaman olur ama oda imkansız

Ankaralı arkadaşlar bilebilirler,hangi servis daha iyi .

yokmu angaralııııııııı ?????????????

vay beee koskoca forumda bi angaralı yok ilginç walla

site kurucusu murat ankaralıdır.yeni evlendiği için şu anda yok.

konu hala güncel

doblom 20000 km yaklaştı konu hala güncelliğini koruyor ama sanırım bu hususta yönlendirme yapacak ankaralı doblocu arkadaşlar yok forumda

doblom 20000 km yaklaştı konu hala güncelliğini koruyor ama sanırım bu hususta yönlendirme yapacak ankaralı doblocu arkadaşlar yok forumda
Bazı forumlarda okumuştum adamlar kartaş dan memnunlar....

Back