kadirkarapinar Aktif Üye Kayıt 2 Şubat 2015 Mesaj 99 Yaş 38 Adı kadir karapinar Kan Grubu 0 + Şehir Ankara Meslek Elektronikçi Modeli Araç Yılı 2017 Renk beyaz 2 Mart 2017 #1 S.a Malüm yaz geliyor , kislik lastikleri cikarmak gerekiyor , herkeze merkez olan bi yerde isinin ehli bir usta varsa orda degistirelim. Kisliklari bilmedigimiz birine taktirdik direksiyon titreme yapti bide balansina baskasina ayri para verdim ayni sorunu yasamak istemiyorum acikcasi.
S.a Malüm yaz geliyor , kislik lastikleri cikarmak gerekiyor , herkeze merkez olan bi yerde isinin ehli bir usta varsa orda degistirelim. Kisliklari bilmedigimiz birine taktirdik direksiyon titreme yapti bide balansina baskasina ayri para verdim ayni sorunu yasamak istemiyorum acikcasi.
D doblo3535 Misafir 2 Mart 2017 #2 Hakkıyla işini yapan 30 yıldır tek gittiğim yer var dört dörtlük orayı öneririm buraya yazabilirim talep olursa
Hakkıyla işini yapan 30 yıldır tek gittiğim yer var dört dörtlük orayı öneririm buraya yazabilirim talep olursa
kadirkarapinar Aktif Üye Kayıt 2 Şubat 2015 Mesaj 99 Yaş 38 Adı kadir karapinar Kan Grubu 0 + Şehir Ankara Meslek Elektronikçi Modeli Araç Yılı 2017 Renk beyaz 2 Mart 2017 #3 Usta iyiyse neden olmasın grup olarak gidelim yönetici arkadaşlarda sıcak bakarsa, ben istiyorum ki usta laikiyle isini yapsin hakkini alsin ben donup arkama bakmayayim
Usta iyiyse neden olmasın grup olarak gidelim yönetici arkadaşlarda sıcak bakarsa, ben istiyorum ki usta laikiyle isini yapsin hakkini alsin ben donup arkama bakmayayim