EnginDemirbas
Daimi Üye
Doblo- Kayıt
- 23 Eylül 2021
- Adı
- Engin
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Memur
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio Plus
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2015
- Renk
- Beyaz
Rejenerasyon dediğiniz olay zor bir şey değil çıkın bir müsait yola düşük viteste 4 vites olabilir 3500 devirlerde yarım saat sıkıştırın açılırsa ne ala ama bunlara rağmen açılmazsa elle müdahale gerekebilir bazen soba bacası gibi kurum bağlıyor kolay açılmıyorDostlar hayırlı ramazanlar.
1.6 2015 aracım 180bin deyim.
Kurum temizliği yaptırmak istiyorum. Söktüreyim mi yoksa rejenerasyon mu?
Kaloriferden içeri çiğ koku geliyor.
Ankara da işin ehli usta önerileriniz ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Teşekkürler.
Linke tıklayın Erdinç ustamız ile görüşün yardımcı olurDostlar hayırlı ramazanlar.
Teşekkürler.
Tamam da sonuç nedir düzelmediyse arkadaşın dediği ustaya gidebilirsiniz sponsorumuzdur. O kadar sıkıştırmayla temizlemediyse bayağı katmanlaşmış kurum var demektir18km 4.viteste 3500devirde gittim.
18km 3.viteste 3500devirde geri döndüm.
(rejenerasyon işlemini katkısız yaptım)
Bu işlem de
Ortalama hızım 100KM/h
Ortalama yakıt tüketimi 8,7lt/100km
Yada sponsorumuz falan değil işinde profesyonel Volkan Egzoz var ona götür katalizörü cihaza bağlayıp temizlettir en mükemmeli oDostlar hayırlı ramazanlar.
Teşekkürler.
Sabah motor soğukken denemeden yazmak istememiştim. Şimdi tecrübe ettim; kalkışlar da rahatlama oldu. Gaz tepkimesi de değişti. Sanırım rahatladı biraz ciğerler.Tamam da sonuç nedir düzelmediyse arkadaşın dediği ustaya gidebilirsiniz sponsorumuzdur. O kadar sıkıştırmayla temizlemediyse bayağı katmanlaşmış kurum var demektir
Şehir içi ağırlıkta kullanıyorsan arada ana yollara çık basSabah motor soğukken denemeden yazmak istememiştim. Şimdi tecrübe ettim; kalkışlar da rahatlama oldu. Gaz tepkimesi de değişti. Sanırım rahatladı biraz ciğerler.