Ankara Buluşuyor.herkesi Bekliyoruz

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@cengiz522
Abi ben ankara temsilcisiyim benden habersiz bir paylaşım bu.Sorduğun için cevaplayayım benim ismim oraya kasten yazılmadı.Çünkü bu paylaşımı yapan zât ile bir bağlantım yok.Ayrıca o gün çalışıyorum yoksa orada olurum. Organizasyonu düzenleyen zaten biziz.

@mesut170 bu Paylaşım senden haberli bi paylaşım zaten değil düzenleyen birol abimiz @doblocu birol.senin adını yazmamış olabilirim aklıma gelmemiş olabilirsin ama haberin yoksa team Doblo facebookta paylaşımı yapıldı ordan takip edebilirsin sanada davet gelmiştir muhakkak gelmediysede team Doblo buluşması tüm doblocu kardeşlerimiz abilerimiz katılabilir sizide görmek isterdik malum gelemiyormuşunuz artık bidahaki buluşmalara görüşmek ümidiyle hoşçakalın.burdaki paylaşım yapılmasın sebebi ise facebooktan takip edemiyenler içindir.anlayışınız için teşekkürler.

Screenshot_2015-11-19-18-04-10-1.png

Benim haberim olmadan Team Doblo ankarada hiç bir arkadaşım etkinlik yapmaz.Çünkü onları ben temsil ediyorum

@mesut170 teşekkür ederiz size.iyi akşamlar.

istemeden arkadaşlar arasında sıkıntıya yol açtım galiba kusura bakmayın lütfen [emoji17] [emoji17] [emoji17]

@cengiz522
Estağfurullah başkanım her ailede olur böyle şeyler.iyi ve kötü günde bizbir aileyiz sıkıntı yok.

Arkadaşlar Kimse yanlış anlamasın ama buradaki yanlış ANLAŞILMA olduğuna inadığım bir konuyu noktalıyorum...
İl Yöneticisi Arkadaşımın Bilgisi,katkısı ve ADI OLMADAN HELE ONA SIRT DÖNER GİBİ BİR ORGANİZASYONU BIRAKIN ''KONUŞMAYA'' BİLE İZİN VERİLEMEZ,VERMEM.
Bizim aramızdaki Aile ilişkisinde herkes birbiriyle anlaşacak çok iyi olacak diye bir mecburiyet yok.AMMAAAAA SAYGIDA ,HÖRMETTE BİR KUSUR KALDIRILAMAZ.KALDIRAMAM.
LÜTFEN AMA LÜTFEN BUNU BİR DOST TAVSİYESİ OLARAK BİYERLERE NOT EDİN.ZİRA BİDAHA SÖYLEMEYECEM,BURAYI DELİL SAYIN...BİLİRSİNİZ SÖYLEDİĞİMİ YAPARIM...LÜTFEN GEREKENLER ÜSTÜNE ALINSIN.....

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back