Ankara birmot servis kampanyası

Alirüzgar

Onursal Üye
Adı
Soncan
Modeli
Renk
Beyaz
image.jpg

Bugün aracımın ön camına bırakmışlar fiyatlar uygun gibi ihtiyacı olanlar varsa bilgilendirmek istedim

Paylaşım için teşekkürler.

Benim yağ değişimi geldi nasıl uygunmu fiyatlar.

Mesut valla sanki uygun gibi valla vakit olsa frenlerle ilgili gideyim diye düşünüyorum disk balata 199 tl orj ürün için servis fiyatı cok uygun gibi gerçi benimki 1.9 jtd ilanda 1.3 görseli var aynımıdır bilmiyorum ama senin araca uygun sanırım

Ben pek servise gitmiyorum sürekli servise giden arkadaşlar daha net cevap verirler sanırım

Gideyim bir ara.

Doblom için bu paketi özel serviste 250 tl ye almıştım Fiat servisi için uygunmuş gerçekten

Hangi paket 250 tl muhammet.

@mesut170
Yani 10 000 bakımı yaptırdım ordu da polen,hava,yağ filtreleri ve yağ + işçilik 250 aldılar

paylaşım için teşekkürler. d3 neden yok be kardeşim.nasıl kampanya bu.

Teşekkürler muhammet.

@MEHMET78
Sanırım elinde fazla olan yedek malzemeyle ilgili ilerde belki d3 lerle ilgili kampanyalar yaparlar

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
bu kampanya nasıl tavsiye edermisiniz randevu aldım yarın gideceğim eğer iyi değilse iptal edeceğim

Yokmu yardımcı olacak

Mesut kardeş sanırım giden yok ilk doblomu,ducatoları ve scudo yu birmot tan almıştık o zaman eskişehir yolunda şimdiki kentpark ın oldugu yerdeydi gayettte ilgililerdi ama coktan beri gitmiyorum yanıltmayım seni

Hesapladım dışarıda yaptırmak daha uygun

Boşver o zaman salla gitsin sonuçta parça degiştirmiyeceksin sanırım servisede gerek yok

Ben yatar sabah mesai var sana iyi geceler

Back