AnilJTD Doblo 1.9JTD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnilJTD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aracını actır yanı camlı olsun bence zaten guzel duracaktır fazla kurcalama kardesım cunku bende de aynı doblo var e daha ılerısı olmuyo be denesen de bos🙂 bızım kı d3 kasa degıl kı 🙂🙂ama en hızlı bızımkıdır ha 🙂cok pıs kacar aq🙂

Arkaya cam actirmiyacagim Faruk abi. Doblo yu sade birakacagim, ama tam zevkime gore modifiye edecegim. Planim oyle.

Daha cok kuracalayacam motoru. Burda baya cok Caddy var 1.9 TDI 200beygirli. Benim Doblonun 160/170 beygiri olsun, bana yeter. Zaten 200NM torku var. Aslinda daha fazla, kolayca 250/270NM torku cikarmasi lazim ama, Fiat 200NM torka ayarlamis.

aracın 3000 deviri geçmemesi ve yolda baygın gitmesi mazot filitresinin takıldığı demir parçasının üzerinde 2 tane soket var bir tanesi mazotun sıcaklığını ayarlayan parça o arızalı olabilir. imkanın varsa filitrenin takıldığı kütüğü başka bir kütükle dene o zaman daha iyi anlaşılır.

Bu parcaya mi diyorsun abi?
GroteFoto-QFUZLCCI.jpg

ewet anıl o parca adem abının bahsettıgı parca..ıyı bakalım zevkıne gore modıfıye yap neler olacak bızde gorelım eger o kadar beygır olursa altındakı arabanın neler yapabılecegını dusunmek bıle ıstemıyorum aman dıkat et kardesım trafık canavarı olma sende🙂

Hmm, zamanim olursa parcayi sokuyum ve temizleyim. Injectorleri ultrasoon temizletmeyi dusunuyorum, belki injectorleri paslanmistir.

@Faruk abi, Yok abi benimkisi sadece guzel cekisi olsun yeterli🙂) Zaten bu guce sahip olursa araba, hemen frenleri degistirmeyi dusunuyorum. Fiat Coupe frenleri dusunuyorum, uyarsa.

Back