angel ve xenon far

black eagle

Yeni Üye
arkadaşlar d2 kasa doblo ya angel eyes dedikleri farlar uyum gösteriyor mu yani aydınlatması nasıl oluyor yoksa xenon lar mı daha iyi ancak xenon larda karşıdaki kişiyi rahatsız etme durumu var galiba fazla aydınlatmadan ilk defa angel veya xenon takacağım hangisi daha uygun ayrıca bu farlar aracın elektrik aksamına zarar verir mi bir de vize de bi sıkıntı yaratıyor mu?

öncelikle şunu söyleyeyim bu konu ile ilgili yazıları sitede arama bölümünden aratırsanız sorularınızın hepsinin cevabını içeren konular bulabilirsiniz ki birden fazla konu var.
sorularınıza gelince muayeneden geçmiyo xenon ışıklar.

ben xenon vs tarzı far kullanmayı doğru bulmuyorum. çünkü trafikte tek başıma değilim....

orjinal,orjinal.

Dostum öncelikle şunu söyleyeyim angel eye ile xenon çok farklı şeyler angel eye bmw lerde olan park yerine yanan halkalardır yani far ampülleri o halkaların içinde kalır sanki aracın gözleri varmış gibi olur o yüzden angel eye dir . xenon'sa orjinal halojen ampulden farklı olarak daha çok ışık veren degişik renklerde olabilen bi ampul çeşididir ve kesinlikle kaliteli xenon karşı atrafın gözünü almaz . xenonun mavi yananı var mor yananı var yeşilimsi yananı var bunlar kalvin ile gözterilir benm sana tavsiyem 8000 kalvin olan ve aqua white diye geçen ampüldür marka dersen mtech tek geçerim. ayrıyetten d2 lerde de çok güzel duruyor angel ve xenon şiddet ile tavsiye ederim bnm d1 e uyumlu degil oslaydı ilk işim yaptırmak olurdu

https://www.teamdoblo.com/images/photoalbum/55bd976_006.jpg

Dostum öncelikle şunu söyleyeyim angel eye ile xenon çok farklı şeyler angel eye bmw lerde olan park yerine yanan halkalardır yani far ampülleri o halkaların içinde kalır sanki aracın gözleri varmış gibi olur o yüzden angel eye dir . xenon'sa orjinal halojen ampulden farklı olarak daha çok ışık veren degişik renklerde olabilen bi ampul çeşididir ve kesinlikle kaliteli xenon karşı atrafın gözünü almaz . xenonun mavi yananı var mor yananı var yeşilimsi yananı var bunlar kalvin ile gözterilir benm sana tavsiyem 8000 kalvin olan ve aqua white diye geçen ampüldür marka dersen mtech tek geçerim. ayrıyetten d2 lerde de çok güzel duruyor angel ve xenon şiddet ile tavsiye ederim bnm d1 e uyumlu degil oslaydı ilk işim yaptırmak olurdu

https://www.teamdoblo.com/images/photoalbum/55bd976_006.jpg
mercek takmazsanız çok göz alır. kalitesine bakmaz ne yazıkki. ayrıca 8000 k çok fazla. orjinal araçlar da bile bu kadar yok. 4500 yeterlidir.

Back