Angel Eye Far

Alpcan_14

Azimli Üye
[big]Merhaba Arkadaşlar,
D2 Kasa Dobloma Angel Eye Far aldım.
Ancak montajı konusunda sıkıntılarım var.

1) Farları açmam gerekiyor,silikonu kesip montajı yapıp tekrar silikonla kapatmalıyım. Ama su alır mı almaz mı tam bilemiyorum. Servis alma ihtimali yüksek orjinali gibi olmaz dedi.
2) Oto Elektrikcisiyle görüştüm,sabah bırakır akşam alırsın 200 lirada ücreti çıkar dedi. Bir montaj için abarttığını düşünüyorum. O yüzden yaptırmadım.
3) Parklara mı bağlamalıyım yoksa tek hat mı çekmeliyim ?
Parklarım SARI,ANGEL EYE BEYAZ. İkisi birden yanınca pek hoş görüntü olmaz sanırım ?
4) Ve son olarak daha önce hiç farı açan var mı aranızda ,deneyimi olan var mı ? Sıkıntılı bir durum mudur bu ? [/big]

Abi farları ısıtıp açtırmalısın kapatırkende araya mastik sıkıp dışını iyice mastikle sıvamalısın. Ama yinede su alma ihtimali her zaman var pek sıkıntı olmaz. 200 lira çok para sonuçta açıp angel takıp bağlıyıp kapatacak farı. Parkları iptal edip angelleri bağlamalısın.

bu uygulama benimde hep aklımda ama su alma daha kötüsü buğu yapma ihtimali var.çok iyi işçilik lazım d2 kasa farlarına mükemmel yakışır ama

sis far yeri açma daha kolay
ama hazır açık satın alıbilirsiniz nette ilanları var.

Gözümde canlandırıp göz zevkimi tatmin ediyorum :O
Nettende baktım birkaç örneğe,cidden yakışıyor.
Tavsiyeleriniz içinde çok teşekkür ediyorum,başka tavsiyeleri olan arkadaşlar varsa duymak isterim.

Silikonla böyle üstünü sıvasam diyorum açtığım yerin üstünden güzelce geçsem,mantıken almaması gerek diye düşünüyorum.
İlk izin günümde bütün günümü sadece buna ayırmalıyım,umarım başarılı olurum.
Aksini düşünmek bile istemiyorum,farları değiştirmeye kadar yolu var 🙁

korkacak bişey yok aslında su almaması için siyah silikon kullan (arabaların camını yapıştırırken kullanılan silikon) hiçbir şekilde su almaz

kaliteli silikon veya dayson kullanılırsa su almaz gibi mastik kullanmayın o su alır bence dayson kullanırsanız sökülmez onuda diyim 🙂

Su alırmı almazmı tam bilemiyorum ama bence 200 tl biraz fazla takması için bide angelların fiyatları ne kadar acaba benimde aklımda var ?

Back