Anfi tavsiyeniz

LU837

Azimli Üye
Adı
caner
Modeli
Renk
Kırmızı
Oncelikle herkeze merhabalar. D3 kasa dobloma butun gerekli malzemeleri aldim ama anfi konusunda biraz kararsiz kaldim onerilerinizi bekliyorum.Simdiden Teşekkürler.

eğer normal bişey istiyorsan daha önceki aracımda kullandığım anfiyi tavsiye edebilirim jbl 1100 w bass ve 600 w oval pioneer leri çok rahat kaldırıyordu
(link)

@LU837
Aldiginiz malzemeleri paylasirmisiniz bende yaptirmayi dusunuyorum

Alınanlar bilinmeden tavsiye edilemez

@volkan guney
Pioner buffer jbl mid takimi var anfide kararsiz kaldim

Bende bunlar var bir de orjinal hoparlörleri kullandım sonuçtan gayet memnunum. Tavsiye ederim.
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Edisonu tavsiye ederim. Ben 5 kanalini kullaniyorum su an gayet memnunum fiyat olarakta cok parali sayilmaz

Merhaba; Benim aracımda 800 W Alpine SBE 1243BP SubWoofer, Powerbass 2XL 6902 model 2 adet oval hoparlör, Powerbass Mid Takım (model aklıma gelmedi) ve pioneer deh 6950 İle kullandığım AMFİ bir türlü aklıma gelmedi araştırdım googleden de ismini bulamadım memnundum ben mono amfi... evde şuan sadece amfi kaldı elimde istersen uygun fiyata verebilirim...

Buldum Kardeşim.

A.S.S AS.1500.1 YÜKSEK PERFORMANS MONO BLOK ANFİ

Gayet memnundum ben...

Vibe, Hertz, Alpine bu 3 markayı tek geçerim. Bende vibe slick 4 Kanal amfi var 4 senedir kullanıyorum daha tık demedi şeytan kulağına kurşun. 😉

Back