anahtar

brain35

Azimli Üye
anahtar değiştirmenin bedeli hepsi yedek anahtarıyla birlikte 700tl servisteki fiyatı bu.sadece yedek anahtarın fiyatını bilen varmı?ayrıca arkdaşlar benim sağ sürgünün kapı kolu hafif yerinden çıkıyor yaptırmıya kalksam ne kadara patlar şimdiden teşşekkürler...

soyguncu bunlar ben anahtar yapanlara sordum 100tl istediler.

sitemiz dede genelde renault servisçisi arkadaşlar var ama yokmu bi fıat servisçisi bu fiyat konusuna bir el atsın. parça fiyatlarının eminim herkes zaman zaman ihtiyaç duyarak arıyor. fıat servisinde çalışanlar özellikle izmir istanbul ve ankaradakiler servis fiyatlarından başka çıkmacılarında verdiği fiyat ve adresleri bilirler.

sitemizde değiştirdiğimiz parçaları yazarsak bilgi sahibi oluruz.

Arkadaşlar dobloya yeni anahtar çıkarmanın bedeli 250 tl. arabayı aldığımızda yedek anahtarda uzaktan kumanda olmayınca sormuştuk....yaklaşık olaraka 6 ay önce falan..

anahtarı bilmemde kapı kolu benim sağ ön hiç açılmıyordu servis 150 lira istedi sanayiye götürdüm 30 liraya yaptırmıştım...

Maşallah, asma kilit taksak daha ekonomik. 🙂

arkadaşlar konusunu da açtım yeni ama aracıma uzaktan kumandalı yani orjinalini taktırma istiyorum yardımcı olursanız sevinirim....

Back