Amerikan Park - Garanti

Sezgin Tok

Fenomen Üye
Adı
Sezgin
Meslek
Bilgisayar Destekli Üretim (CNC)
Modeli
Renk
Lal Kırmızı
İyi akşamlar. Gündüz - park lambalarına turuncu ampül taktım sislere photon 5000k taktım. Sisler yanınca gündüz farları sönüyor. Bende park,sinyal,gündüz farlarını sabitliycem. Dobloma amerikan park modülü yapmak istiyorum. Elektrikçilere sorduğumda bişey olmaz dostum sıkıntı yapma diyorlar ama takmak sıkıntı değilde doblom garantiden çıkar mı? Elektrik kabloları ile kesilmiş ek yapılmış oynanmış falan demesinler.

Sezgin aslında bişey olmaz ama tabi doğru bağlanmalı ama elektirik arızası açarsa garantiden yapmazlar bağlattıklarını bahane ederler çünkü xenon falanda garantiyi etkiliyor birazd bayinin insafına kalmış bi olay

Abi zenon değil zenon effect veren halojen ampül zenon muayeneden geçmiyor diye uğraşmak istemedim.

Bu ampüller kaliteli marka olunca (osram-photon) beklentimin üzerinde çıktı bende zenon taktırmadım.

garanti dışı kalır.

Bu modül içimi gıdıklıyor ama garantiyi riske atmaya değmez. 🙁

ampullerde problem olmaz

dediğin ampulleri takınca foto bekliyoruz bende merak ediyorum o tip ampulleri

xenon merceksiz karşı taraftakinin gözünü alabiliyor kaliteli bişey takmak gerekli ucuzlar başkasının ve kendimizin canını tehliketye atabilir o yüzden hiç gerek yok

Oğuz abi zenon takacaktım. Muayenede sök tak var. Sök tak olmasın diyorsan mercek far yıkama maliyetli iş bende direk zenon takmaya karşıyım.
Fotoğraf atacaktım takalı 2 gün oldu doblom kirli istanbul tozlu yıkadıktan sonra atıcam.

@oktay_1975
Abi xenon öğrenciyken pahalı geldi 🙂
photon xenon effect ampul takıp bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız başlığına ressim atmıştım. Bi sponsor bulursam bi-xenon a geçiş yaparım.
uploadfromtaptalk1450815354368.jpg

Hayır Oğuz hala bekliyor.
Sende hemen atıcam gibi yazmisin.

@oktay_1975
Ahahah abi alemsin 😀

Back