kokplot tarafından yazılan metin:
geremy tarafından yazılan metin:
*hmm*kokplot tarafından yazılan metin:
sitemizin akıl hocası ve abisi ödülü verilsin geremy ustaya...*tup*
ben bazen böyle yanlış anlaşılabilecek şeyler yazıyorum*helpless*. halbuki bu sözler yüz mimik veya karşı karşıya görüntü olmadan söylenmez🙂. ozaman soğuk etki gibi oluyor. yani geremy usta sen sitemizin ağabeyi sin. d)🙂 sensiz olmaz.
ah ben varya ben...kendime ne diyem ki.*no*
kokplot tarafından yazılan metin:
*hmm*kokplot tarafından yazılan metin:
sitemizin akıl hocası ve abisi ödülü verilsin geremy ustaya...*tup*
ben bazen böyle yanlış anlaşılabilecek şeyler yazıyorum*helpless*. halbuki bu sözler yüz mimik veya karşı karşıya görüntü olmadan söylenmez🙂. ozaman soğuk etki gibi oluyor. yani geremy usta sen sitemizin ağabeyi sin. d)🙂 sensiz olmaz.
ah ben varya ben...kendime ne diyem ki.*no*
yanlış anlamadım.
hakediyormuyum onu düşündüm😀
Destroyer tarafından yazılan metin:
Madalyamı daha şimdi farkettim desem inanır mısınız? 😀 çok dikkatsizim bu aralar 7 / 24 ders çalışıyorum diğer zamanlarda burdayım tabi. Teşekkürler.
Satacak olsamda alabilecek kimse çıkmaz. Bunun manevi değerini ödeyebilecek birisini tanımıyorum 😀
Ekrem tarafından yazılan metin:
tüm altınları bana satın ben alırım 🙂
Satacak olsamda alabilecek kimse çıkmaz. Bunun manevi değerini ödeyebilecek birisini tanımıyorum 😀
brian tarafından yazılan metin:
yok abi ben onları merak anlamında koydum, seninde dediğin gibi bazen görünenin arkasındaki gerçeklerde vardır yazılan tam olarak aktarılamaz😉kokplot tarafından yazılan metin:
*hmm**hmm**hmm*
:?:?
saol abi büyük bi anlam karmaşasına yol açtım:| ama çözüldüğüne sevindim😀
kardelenkurt tarafından yazılan metin:
AlperAkbiyik üyemize forum aktfiliği ve fıkra paylaşımlarındaki azimliliği yüzünden altın madalya verilmiştir. Hayırlı olsun..*clap*
Ekrem tarafından yazılan metin:
kardelenkurt tarafından yazılan metin:
AlperAkbiyik üyemize forum aktfiliği ve fıkra paylaşımlarındaki azimliliği yüzünden altın madalya verilmiştir. Hayırlı olsun..*clap*
hacıı ne kadar oldu gramı