Altn Madalya Alan Üyelerimiz

elbete maksat gırgır
en basiti ben burayı seviyorum ve çok takılıyorum.
hiç bir menfatimde yok.
her şey doblo için deyip paylaşım yapıyorum.😉

selcukan43 tarafından yazılan metin:
Yaw arkadaşlar altın madalyaymış kupaymış gümüşmüş 🙂 forum ortasında takılıyoruz şurada hiçbirinin önemi yok yaw bence.. forumda aktif olun.. konuları okuduğunuzda bir cevap yazmaktan kaçınmayın.. hele hele bildiğimiz bir şeyi muhakkak paylaşalım.. kırmadan cevap verelim.. yapılan emeğe saygı duyalım bir kenara atmayalım.. bunlar önemli bence.. benim daha önce grafikerliğini yaptığım forumlar vardı.. kendi forumum da oldu, adminlik yaptığımda.. bunlara dikkat ettiğimiz sürece herşey yolunda zaten..

illaki amacımız gırgır. Forumda böyle bir özellik var. Madalya sistemi. Hakedene kullanalım dedik. Geremy nin zaten buna ihitaycı yok. Forum Yöneticisi zaten*sarcasm*

İyi yapmışsınız tşk. ler. ama yanlış anlaşılmasın yaw.. amacı söyledim.. birini falan iğnelemeye de çalışmadım. herkes buna uyuyor zaten sadece belirteyim dedim.. kişisel olarakta söylemedim..

yok yok kardeşim yanlış anlamadık ben genel olarak cevap verdim zaten..*inlove*

Arkadaşlar DobloM ve Kokplot kullanıcı adlı kardeşlerimize forumdaki yoğun ve özverili katılımlarından dolayı altın madalya verilmiştir. Forumda avatarlarının altında gözükecektir. Hayırlı olsun. Tebrikler...Hep beraber daha ileriye*clap*

kardelenkurt tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar DobloM ve Kokplot kullanıcı adlı kardeşlerimize forumdaki yoğun ve özverili katılımlarından dolayı altın madalya verilmiştir. Forumda avatarlarının altında gözükecektir. Hayırlı olsun. Tebrikler...Hep beraber daha ileriye*clap*

Hayırlı olsun arkadaşlar...

darısını senin başına balck hawk kardeşim *tup*

darısını senin başına balck hawk kardeşim *tup*
Sağolasın abi... Günde ortalama 14 - 15 saat online oluyorum. Belki benden fazla online olan yoktur ama işler bazen o kadar yoğun ki forumda olduğum halde mesaj yazacak fırsat bulamıyorum.

ben sitenin sistminden bakıyorum. Bi uç nokta belirledim. Oraya ulaşana veriyorum. Tabiki mesaj bu konuda önemli rol oynuyor.

Emeklerin içim teşekkür ederim..

Ben teşekkür ederim abi. Zaten mesaj sayısına bağlamak için söylemedim... Bazen bana hitaben bir mesaj olduğunda online olsam bile cevabı geç yazabiliyorum. Forumdaki arkadaşlar kusuruma bakmasınlar diye.

Tebrik ederim arkadaşlar..

aaa öğlen süpizi oldu bana yeni görüyorum*clap*. çok çok teşekkür ederim bize bu manevi değeri layık gören yönetim ve arkadaşlarımıza.. *inlove*

doblom arkadaşımızıda tebrik ederim *clap* gerçekten benden fazla hakettiğini düşünüyorum. 🙂.

Sağol Murat Abi teşekkür ederim madalyan için.

Tebriğini sunan arkadaşlar ve Abilerime de saygılarımı sunuyorum.

Bu gidişle tam bir Dobloperest olacağım. 🙂

Çalışmalarımızı genişletirsek çok çok iyi bir kitleye hitap edeceğimizden şüphem yok. 🙂

emek varsa karşlığıda olmalı...Onure edilmeli bence..

Ayrıca Black Hawk Kardeşimize Altın madalya verilmiştir.

Malumunuz yeni doblo nun maxi modelini bulamamıştık aramış bulmuş. Ayrıca Forumda süre bakımında en çok vakit geçirenlerden birisi..Kendisini tebrik ediyor, çalışmalarının artarak devam etmesini diliyoruz.

Arkadaşlar artık içim rahat başka bir yere gideyim netim olmasın Team Doblo ne oldu acaba diye endişe etmiyorm..Sağolsun herkes bi ucundan tutuyor ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz.Herkese teşekkrüler..
TEAM DOBLO

Sağolasın Murat abi. Madalyanın hakkını vermek için elimden geleni yapacağım. İnternet başına geçtiğim her an mutlaka burdayım. Benim TEAM DOBLO'dan alabildiğimin binde birini katabiliyorsam ne mutlu bana.
Teşekkürler, Saygılar...

Team Doblo, Doblo'yu olduğu kadar, takım ruhunu da sergiliyor. 🙂

Back