- Adı
- Murat Üresin
- Kan Grubu
- 0 +
- Meslek
- Memur
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- 20. Yıl Özel Seri
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2020
- Renk
- Siyah
kardelenkurt tarafından yazılan metin:
Ailemizin 1000. Üyesi olma şerefine nail olan üyemize KANACALİ ye 1000. üye olma altın madalya ödülü verilmiştir. Aileye tekrar hoşgeldiniz.
tebrikler *clap*kardelenkurt tarafından yazılan metin:
Ailemizin 1000. Üyesi olma şerefine nail olan üyemize KANACALİ ye 1000. üye olma altın madalya ödülü verilmiştir. Aileye tekrar hoşgeldiniz.
kardelenkurt tarafından yazılan metin:
Tebrikler kanacali yani kazım kardeşim.....*clap**clap**clap*kardelenkurt tarafından yazılan metin:
Eyvallah kardeşim aramıza 1000 geldin pir geldin ....Bende seni aramızda görmekten mutluluk duydum.....Tekrar hoşgeldin.....kanacali tarafından yazılan metin:
en basta doblo team aılesıne sonrada vesıle olan bakı ergul abıme tesekkurlerımı bır borc bılırım bırlıkte daha guclu bır aıle olmamızı temennı edıyorum herkese ve herseye tesekkur edıyorum
*clap**clap*kanacali tarafından yazılan metin:
en basta doblo team aılesıne sonrada vesıle olan bakı ergul abıme tesekkurlerımı bır borc bılırım bırlıkte daha guclu bır aıle olmamızı temennı edıyorum herkese ve herseye tesekkur edıyorum