Altarnötör Kayış Sesi

engin_64

Aktif Üye
Merhaba 🙂 3 hafta sonra gene bir soru sorayım size 🙂 forumda sormadan önce baya aradım ama kimsenin basına gelmemis ben biraz pimpirikli bir insanım galiba doblo d2. safeline ım var 2011 daha 3 ay anca oldu su anda 3750 km falan oldu ama ya bu altarnetör kayısında yani klima şarj dinomusu ve hidrolik direksiyon pompasının olduğu kayıslardan bu gun farkettim motor ısındıktan sonra bir ses geliyor biraz bi denedim motor sogukken bu sıkıntı yok ama ısındıkdan sonra özellikle 3000 devirden sonra yani turbonun maksimum devire cıkmaya basladıgı anda nasıl tarif edim böyle bilyalardanmı ne artık IIIIINNNN GİBİ bir ses geliyor gerci bu ııııın dememden nasıl anlasılır ama orasıda muamma ya bu ses acaba hep varmısmıdır yada ben yaz malum havalar sıcak ön 2 camıda acıyorum klimayıda calıstırmıyorum küc yetmiyo sehir icinde 😀 cepe zarar camları acıyorum bu gun bir anda farkettim bi ara sokaktan gecerken ve fites değiştirken servise gitmeye utanıyorum artık her seferinde adam beni gördügünde gıcık oluyor arkadaslar simdi size sormak istedigim sizin araclarınızdada varmı böyle bir sey yada kilometre fazlalasdıkca dahada artacakmı böyle sesler ? olmassa gene servis yolu görünecekte ordakide adamda normal kardesim bu ses dicek gene ne zaman gitsem herseye normal diyor saten 🙂 en azında bir ön bilgi almak istedim. konuyu yanlıs yere actıysamda kusura bakmayın en uygun bu bölüm gibi geldi..

ha bir dip not ya ben gecen aracımı yıkattıkdan sonra motorda tozlanmıstır diye cam sil spreyle ve havluyla matoru ve klima pompasının olduğu yerleri sildim bu camsil acaba bilyalara geldide ee malum icinde az cok alkol var bunun bu bilyada yada kayışda bir olumsuz etkimi yaptıki dün sildim bu gun geldi bu ses onla alakası varmıki acaba

şimdiden vereceğiniz cevaplara teşekkürler.. bi dahaki sorumda görüsmek üzere isallah 🙂*realsad*

normaldir olur böyle şeyler.takma kafana😀

aslşında dogru diosunda valla hic duymayıpta duydugun sesler insanın moralini bozuyor yaaa

engin_64 tarafından yazılan metin:
aslşında dogru diosunda valla hic duymayıpta duydugun sesler insanın moralini bozuyor yaaa
turbo dan gelen ses ayrı dimi çünkü turbodanda öyle vııızzzzvv diye ses gelir sen onu kayış sesi sanıyor olabilirmisin?

yok turbonun sesi değil bu en üsteki galiba hidrolik direksiyon pompası ses ondan da gelio olabilirde servise gittim işde bu gun adam baktı söyle göz ucuyla bu ses otomatik kayıs gerdirmesi var onda gelioyor normal dedi ama ben diger doblalarda hic duymadım yada salladı adam bizi napalı sorun cıkarmaz isallah cıkarırsada o servisin kafasına carparım da asıl sıkıntım camlar acıkken vites atarken arada duyuyorum o sesi teyip falan kapalıyken ona canım sıkılıyor yoksa cokta önemli bi ses değil ama takıntı :S

Back