Akü yokken arka kapı nasıl kilitlenir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krmn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Krmn

Azimli Üye
Doblo
Adı
Krm
Kan Grubu
0 -
Aracınız
Doblo
Merhaba 2020 model dobloda araç üzerinde akü yokken arka kapılar nasıl kilitleniyor? Çocuk kilidini sormuyorum. Mesela kapı kumanda ile kilitlenmişse dışarıdan açılmıyor fakat içerden açılıyor burada sorun yok. Bugün aküyü şarj için söktüm aklıma geldi hadi ön kapıyı mandılı aşağı basıp kilitliyoruz şoför tarafıda aynı şekil veya anahtarı sokarak dışarıdan kilitleyip açabiliyoruz ama arka kapıları? Hadi diyelim bir arıza oldu veya akü tamamen boşalmış kilitli olan arka kapıyı bir kereliğine içerden açtığınızda AKÜ YOKSA birdaha nasıl elle ön kapılarda olduğu gibi kilitleyebiliriz sorum bu teşekkürler.

Arka kapı kollarının kırmızı mandallarını aşağıya basacaksınız merkezi kilit devreye girdiğinde yaptığını siz manüel yapacaksınız

Son düzenleme:
Arka kapı kollarının kırmızı mandallarını aşağıya basacaksınız merkezi kilit devreye girdiğinde yaptığını siz manüel yapacaksınız
Arka kapıda üstte tetik var sadece kapıyı açan bahsettiğiniz kırmızı mandal nerede?

İşaretli olan yeri yani çocuk kilidini kontrol et.bilmiyosan kurcalama oto kilitciye uğra
FB_IMG_1740214907447.webp

Deneme yap olmuyosa zorlama kilitciye uğra bilgide verir
Cevap için teşekkürler hocam. Kilitciye uğramaya gerek yok zira akü yokken kilitlemenin yöntemi nedir merak ettim. Sonuçda bir arıza durumu yok. Bilmediğim bir yer mi var vs. Merak ettim.

benim dobloda şöför kısmından kapı açma mandalını aşağı ittiğinde tüm kapılar kitlenir.
sizin doblo da yok mu bu durum ve yukardaki arkadaşın dediği gibi kırmızı mandala basıncada kitlenir.
bunnlar çok basit bilgiler yazarken bile lan acaba neyi kastediyor diye düşündüm.
umarım yardımcı olmuştur

Arkadaş akü takılı değilken demek istiyor. Aracın elektrik aksamı devre dışıyken

Arkadaş akü takılı değilken demek istiyor. Aracın elektrik aksamı devre dışıyken
üstte bhsettiğimiz elektrnik değil mekanik.
özellikle kapu kolundaki kırmızı ölüm mekanik çalışır.

Gruba gel
(link)

konusu açılmışken şeyi sorcam. arabayı stop ederken vites bosta stop ediyorum bide ekstra debriyaja basmaya gerek var mı sizce _

konusu açılmışken şeyi sorcam. arabayı stop ederken vites bosta stop ediyorum bide ekstra debriyaja basmaya gerek var mı sizce _
Asıl debriyaja basıpta stop etmen önemli yoksa pullara devam

Çok teşekkür ederim 2020 model arabam böyle birşey yok benimkinde sadece bu kolun iç tarafında bir tetik var oda kapıyı açıyor zaten. D4 kasa düz model var arkadaşımda ondada böyle kırmızı düğme yok benimki gibi çok ilginç. Farklı farklı uygulamamı yapmışlar? Sorumun cevabını yine bulamadım.

Çok teşekkür ederim 2020 model arabam böyle birşey yok benimkinde sadece bu kolun iç tarafında bir tetik var oda kapıyı açıyor zaten. D4 kasa düz model var arkadaşımda ondada böyle kırmızı düğme yok benimki gibi çok ilginç. Farklı farklı uygulamamı yapmışlar? Sorumun cevabını yine bulamadım.
Seninki Yeni versiyon vakit kaybı yani

konudan bagimsiz birsey sorucam bu sürgülü kapi dis kolunu degistiricem de benim uzerindeki sifreli ben sifresiz takmak istiyorum gordugum kadariyla kol ayni kol birifr sifre yuvasi var birinde yok onun haricinde uyum sorunu olmaz diye dusunuyorum olur mu? 🙂

Back