Akü problemi...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan astacos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

astacos

Yeni Üye
selam arkadaşlar 2010 doblo sahibiyim , yeni aldığım navigasyon cihazını sarj etmek için kontagı yarım bırakıp cakmaklığa sarjı bagladım. fazla deil 45 dk. kadar sonra geldiğimde arabam marş basmadı bide gösterge panelinde EBD, ABS arızası uyarısı geldi.Bu navigasyon cihazı bu kadar kısa bi sürede aküyü nasıl bitirir? takviye yapsam başka bi araçla problem olurmu, aydınlatırsanız sevirim...

Navigasyon cihazları miliamper voltajlarla çalışır ....senin akünü bitirebilme gibi birşey olamaz....muhtemelen başka bir sıkıntı var kontrol ettir kardeşim

astacos tarafından yazılan metin:
selam arkadaşlar 2010 doblo sahibiyim , yeni aldığım navigasyon cihazını sarj etmek için kontagı yarım bırakıp cakmaklığa sarjı bagladım. fazla deil 45 dk. kadar sonra geldiğimde arabam marş basmadı bide gösterge panelinde EBD, ABS arızası uyarısı geldi.Bu navigasyon cihazı bu kadar kısa bi sürede aküyü nasıl bitirir? takviye yapsam başka bi araçla problem olurmu, aydınlatırsanız sevirim...

65 ampere kadar akülerle takviye yaparak aracını çalıştırabilirsin.hatalara gelince...benzinli araçlarda kontağı uzun süre marda bıraktığınızda distribitörü yakabilirsiniz.aracınızı akü takviyesi ile çalıştırın.sorun devam ederse buraya yazın birlikte inceleyelim.

diesel araçlarda distribitör yok.ama mar'da yanabilecek başka parça varmı bilemiyorum.

astacos tarafından yazılan metin:
Bencede navigasyon cihazıyla hiçbir alakası yok.Sen bi akücüye git aracın aküsünü ölçtür şarz nasıl edip etmediğini.

Back