AKÜ BİTMİŞ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aracım 1.2 motor lpg li önceden 2 kez vurdurduk

bugün takviye yaptık dobloya otogara kadar gittik geldik yolda yokuşta stop ettik birdaha bastık çalıştı evin önünde yine stop ettik yine çalıştı sonra park ettik dobloyu 5 10 dk çalıştı stop ettim bıraktım inş çalışır yine

çalışır inşaallah.olmazsa elektrikçiye bir şarz ettirirsin oda olmadı yenisine devam.

abi yenisini almayı düşünürüm 0 akü 0 aküdür

varta 74 amper akü aldık sonunda 250 tl verdik

hayırlı olsun berat

Benim de akü bitti kontağı çevirdim göstergeler sapıttı saat sıfırlandı arabadan inip elektrikçiye gideyim dedim bu seferde uzaktan kumanda
arabayı kilitlemiyordu.bende normal anahtarı yuvaya sokup kilitledim işin ilginç tarafı var araba daha 1.5 senelik üstündeki akü de orjinal akü neden çabuk bitmiş olabilir

araban çok yatmıştır abi kaç günde bir marş basıyordun

araban çok yatmıştır abi kaç günde bir marş basıyordun
arabayı en son 3 gün önce çalıştırmıştım sorun yoktu elektrikçi çağırdım takviye ile çalıştırdık tek marşta aldı ama söndürürsen tekrar gider dedi bizde aküyü değiştik şimdilik sorun yok esan 60 Ah aldık

İKİNİZİN AKÜLERİDE hayırlı olsun.

bende her an aküden bi sürpriz bekleyenlerdenim 😀 her sene 3 ay çalışmadan yatıyor 1 ay sonra tekrar yatacak. herhalde biter. bitmemesi için ne yapayım sizce? 1 ay yatacak doblo karabüğe gidicem

kutup başlarını sök abi 😀

düşünmüyor değilim berat teyp kodumda var zaten sökeyim diyorum ama bikaç yere sordum yinede biter diyolar

bende her an aküden bi sürpriz bekleyenlerdenim 😀 her sene 3 ay çalışmadan yatıyor 1 ay sonra tekrar yatacak. herhalde biter. bitmemesi için ne yapayım sizce? 1 ay yatacak doblo karabüğe gidicem
abi aileden birine öğret 15-20 günde bir dobloyu çalıştırsın ben olsam öyle yapardım🙂

o zamn raftaki aküler neden bitmiyor abi

o zamn raftaki aküler neden bitmiyor abi
bunu hiç düşünmemiştim mantıklı onlar neden bitmiyor acaba 😀

akım çekmezse sıkıntı olmaz 🙂

Back