Akü bitmesi

Bazgan07

Azimli Üye
Doblo
Adı
Serkan
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Motor
1.6 Multijet
Selamın aleyküm araç 1.6 doblo 2013 bi gün öncr sıkıntısız çalıştı bugün marşa basıyorum çalışmıyor kontağı kapatıp 2. Kez basmak için çevirdim ve airbag arızası yazdı panelin fotoğrafını çektim ama net çekemedim yine ekliycem yanan lambalar yağ şarj el freni birde airbag lambaları bu airbag arızası akü bittiği için yakar mı yoksa önceden açmış arıza silinmiş mi aydınlatırsanız sevinirim.
Biraz karışık anlattım kusura bakmayın

Selamın aleyküm araç 1.6 doblo 2013 bi gün öncr sıkıntısız çalıştı bugün marşa basıyorum çalışmıyor kontağı kapatıp 2. Kez basmak için çevirdim ve airbag arızası yazdı panelin fotoğrafını çektim ama net çekemedim yine ekliycem yanan lambalar yağ şarj el freni birde airbag lambaları bu airbag arızası akü bittiği için yakar mı yoksa önceden açmış arıza silinmiş mi aydınlatırsanız sevinirim.

Dosyalar

• 20201101_181958.jpg
    20201101_181958.jpg
    804 KB · Okunma: 35
Evet akü bitmiş.O sebeple.

Akü ne önerirsiniz

Öncelikle geçmiş olsun korkmayın, geçen haftada benim fabrikadan taktıkları 50 amper aküm bitti. Araç 2016 model, eve yakın sanayiden 250 TLye (en ucuzu sabah siftahı 225 tlye bıraktılar) diğerleri mutlu vs hepsi 400 tl olmuş ben orta ölçek birşey aldım şuan için sıkıntı yok, normalde 4-5 yıl gibi bir ömürleri oluyor zaten hesabınıza en uygun bir model alın

Akü bitince airbag arızası yakıyor. Akü normale dönünce düzeliyor. 2 hafta önce tecrübe ettim 😀
Bütçe sıkıntısı yok ise Mutlu al mutlu ol. Daha uygun olsun dersen İnci yada Varta.

Hepsinin garantisi 2 sene zaten. Bütçenize uygun fark etmez. Şok ta 275 galiba aktüelde.

Back