akşam farımı delmişler !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
arkadaşlar benim dobloyu geçen gün istanbulda bir mahhalle arasınna bırakmıştım ve arkadaşın eve çıkmıştık akşam 3 4 defa arabaya baktım bişey yoktu sabah kalktım direk arabamın yanına sol farda sıcak bir demir sokmoş gibi bir delik vardı ne yapabilirim farmı değişecek farın camınımı dğişicem na yapabilirim

geçmiş olsun.
far camı bildiğim kadarı ile satılmıyor.komple farı değiştirmeniz lazım.

qeçmiş olsun...aynen farın değişmesi lazım🙂

kaskon varsa hiç uğraşma kaskoya devret...
ama cam tek olarak satılmıyor farı komple değişmen gerek...

bence kim yatığını bulup kızgın demiri ona sok*romi*

geçmiş olsun kardeşim.

arkadaşlar benim dobloyu geçen gün istanbulda bir mahhalle arasınna bırakmıştım ve arkadaşın eve çıkmıştık akşam 3 4 defa arabaya baktım bişey yoktu sabah kalktım direk arabamın yanına sol farda sıcak bir demir sokmoş gibi bir delik vardı ne yapabilirim farmı değişecek farın camınımı dğişicem na yapabilirim

kaskon varsa kaskodan her yıl bir takım cam bir takım far hakkıın var.kaskonu bozmadan alabilirsin.ama yine sigorta şirketine bi sor.(ben ön cama taş sıçrayıp camı çatlatınca kaskodan değiştirmiştim)

kaskon yoksa ve delik küçükse al eline şeffaf silikonu deliği dikkatlice tıka.dikkat et silikon farın içine gitmesin.

ooooooo beyler. cevap verdiginiz mesaj 2010 yilinin kasim ayina ait farkindamisiniz.......ama bu isler adem kardesten kaynaklaniyor.......konuyu hortlatmis.......

LUTFEN MESAJ YAZARKEN SON MESAJ TARİHİNE BAKALİM........

konu kitlenmistir.....

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back