AİRBAG

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

YASIN

Azimli Üye
Arkdaşlar acil cevap bekliyorum herkesten yeni dobloda sağ göğüslükteki airbag yani yolcu hava yastığının olduğu göğüslüğün üst tarafında hafifte olsa bir şişme var gibi geldi bana araç güneşte duruyo çünkü normalmidir ? yoksa servise gitmek gerekir mi?

tabiki normal değil...ama hava yastığından değildir.konsol kaplaması ile ilgilidir.serviste hallederler!

Dün akşam üstü servise gittim adam inceledi göğüslüğün yolcu hava yastığının olduğu bir bölümü inceltilmiş malzemeden yapıldığını söyledi. zaten aşırı bir durumda yoktu sadece hafif bir ovallik vardı ben yinede elemanın sözüne güvenemedim servis görevlisi içeride bulunan sıfır yeni dobloyu gösterdi ondada yandan bakıldığında 4 köşe bir şişlik olduğunu gördüm içim rahatladı. burda en çok hoşuma giden olay görevlinin beni ikna etmek için sıfır araçlrıda göstererek ikna etmeye çalışmasıydı hehe😀

YASIN tarafından yazılan metin:
Dün akşam üstü servise gittim adam inceledi göğüslüğün yolcu hava yastığının olduğu bir bölümü inceltilmiş malzemeden yapıldığını söyledi. zaten aşırı bir durumda yoktu sadece hafif bir ovallik vardı ben yinede elemanın sözüne güvenemedim servis görevlisi içeride bulunan sıfır yeni dobloyu gösterdi ondada yandan bakıldığında 4 köşe bir şişlik olduğunu gördüm içim rahatladı. burda en çok hoşuma giden olay görevlinin beni ikna etmek için sıfır araçlrıda göstererek ikna etmeye çalışmasıydı hehe😀

Her servisin böyle olması gerekir. Bravo o elemana da. *clap*

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
YASIN tarafından yazılan metin:

Her servisin böyle olması gerekir. Bravo o elemana da. *clap*
keşke her servis böyle olsa *pray*

işi o ikna edecek ki vatandaş hem racchatcclasccın heccmde onun beynini yemesin........

sorun yok o zaman.
konuyu kilitliyorum.airbag ile ilgili diğer sıkıntıları yeni konularda görüşebiliriz.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back