Air ride

okancelik

Azimli Üye
Arkadaşlar bursada bir firmayla görüştüm doblo gibi makaslı araçlarada havalı süspansiyon yaptıklarını belirttiler 3.500 TL gibi bir fiyat verdi 10 taksit imkanıyla beraber. Suan büyük bir çelişkideyim sizin fikirlerinizi almak istedim benim aracım biraz basık ve bazen bu basıklık problem oluyor ancak orjinal yüksekliğindede yol tutuşundan yana şikayetim var bu yüzden düşünüyorum air ride yi siz ne diyorsunuz değermi ?

bence değmez. ama tab tercih senin. ona o parayı verene kadar aracı yenileyip d3 yap daha iyi.

Bursa da hangi firmayla görüştün eğer air ride yaptıracaksan Hayrettin Duran ı tek geçerim bursa da merinostadır yeri ve Bursa da ki air araçların çoğu ondan çıkmadır. Tüm şehirlerden müşterisi olup işçiliği sağlamdır tavsiyem bi Hayrettin Duran la görüş.

Ben zamanımda basıcaktım arabayı air taktırmadan basmayauygun fiyat vermişti bana Uygun bir fiyat alırsın diye tahmin ediyorum

ılk aklıma gelen sey su oldu.cok ta ıyı bır sey olsaydı neden doblo nun muhendıslerı boyle bır sıstem dusunmedı*yes*

Bursa da hangi firmayla görüştün eğer air ride yaptıracaksan Hayrettin Duran ı tek geçerim bursa da merinostadır yeri ve Bursa da ki air araçların çoğu ondan çıkmadır. Tüm şehirlerden müşterisi olup işçiliği sağlamdır tavsiyem bi Hayrettin Duran la görüş.

Ben zamanımda basıcaktım arabayı air taktırmadan basmayauygun fiyat vermişti bana Uygun bir fiyat alırsın diye tahmin ediyorum
Gökhan abi nin dediği gibi hayrettdin duran ı tek geçerim tr de ilk airi yapan odur....türkiyenin heryerinden müşterileri var....air işi şimdi türkiyeye yayılmayaya başladı bile şuanlık İstanbul gebze ve trabzondada başladılar...

Öncelikle d3 hoşuma gitmiyor.. İlk çıktığında gittim d3 ama beğenmedim ya sanırım bahsettiğiniz kişiyle konuştum arac bazen memlekete artvine gidiyor altını vurmaktan bir hal oldum yaptırcak gibiyim hayırlısı

bence değmez. ama tab tercih senin. ona o parayı verene kadar aracı yenileyip d3 yap daha iyi.

aynen ve ne kadar iyi olursa olsun orjinal gibi olmaz.maliyetide biraz yüksek gibi.

https://www.facebook.com/photo.php?v=574827875881394 bu videoda fiorinoya yapılmış

Bu kadar masraf yapmaya değmez. Sonuçta doblo doblodur. Ne çok öveceksin ne de yereceksin. Eti belli budu belli.

Gök Air akrabam olur ancak daha önce hiç makaslı bir arabada uygulamadığı için garanti veremiyor. Hayrettin abi zaten makascı ve daha önce caddy yaptılar bu işte daha iyiler. Doblo doblodur demeyin benim aracım 2 kez madalya aldı görüntü üzerine her araba modifiye edilebilir. yurtdışında adamlar kamyonetleri tırları yapıyor..

Gök Air akrabam olur ancak daha önce hiç makaslı bir arabada uygulamadığı için garanti veremiyor. Hayrettin abi zaten makascı ve daha önce caddy yaptılar bu işte daha iyiler. Doblo doblodur demeyin benim aracım 2 kez madalya aldı görüntü üzerine her araba modifiye edilebilir. yurtdışında adamlar kamyonetleri tırları yapıyor..
kesinlikle katılıyorum bi araç senin gözünde ne ise odur. ben aracımı çok seviyorum ama nedense kimi kullanıcılar kendi malını kötülemeyi bir mağrifet gibi görüyor kimse alınmasın ama bunu gerçekten yapanlar var. Ve doblo gibi kendi kategorisinde gerçekten sağlam bi aracı bile üstünkörü kötüleyelenler var.

Dediğim gibi doblo gibi ticari sınıfındaki bir araçta görüntü yarışmalarında madalya alınabiliyorsa demekki bu arac bişeye benzemiş yapılana değmiş demektir.. Bişeyler yapmadan etmeden olmaz demek çok mantıksız.. çabaladıktan sonra her araç mükemmel bir hale gelebilir.. sunuda söyliyeyim bmw araçların angel farlarına bayılıyordum çabaladım araştırdım kendim yaptım şimdide land roverlardaki havalı süspansiyon sistemini yapmaya çalışıyorum anlıcağınız kendi arabamı topluyorum istediğim gibi bunu neresi mantıksız anlamıyorum

Dediğin gibi hayrettin bu işin sonu bende takip ediyorum ve yaptığı işleri görüyorum.En son bi arkdaşımın caddysini yapmıstı sende görmüssün galiba cok memnun arkadaşım o Caddy için amerikan özel kitt getirdiler felan filan.
Makas olayına gelince evet virajdalarda cok savuruyor 3500 TL yerine makasları kestirsen eğer yük taşımıyorsan önlere 5 veya 7.5 Cm yayla halledebilirsin diğe tahmin ediyorum.

Abi bu air mevzusu çok güzel.İstanbul/Sarıyer'de oturuyorum ve burda bi abim önce jettasını bursaya yolladı air yapıldı.Sonra o araç satıldı ve golf aldı aynı şekilde air yapıldı.Eğer düşünürseniz bende sizin için fiyat alırım bahsettiğim kişiyle aram iyi ve özel bi fiyat alır diye düşünüyorum.
2 Aracada Hayrettin Duran tarafından air montajı yapıldı.Kumandayla aracı indirip kaldırıyor çok başarılı bence.

İstanbulda Air Madz diye bir firma var özel kitlerle yapıyor aracın sistemi komple değişiyor ve her tarraf ayrı hareket edebiliyor hatta android telefonlarla bile kontrol edilebiliyor ancak fiyatları 6bin lira civarında olduğundan pek sıcak görmüyorum.

Eğer karar ını verirsen Hayrettin usta ya bi danışabiliriz dezavantajlarını makas durumunu falan filan ona göre fiyat alırız.

Arabanı sevmek ayrı bir durum, arabaya fuzuli masraf yapmak ayrı bir durum. Bende de çelik jant hevesi var. Ama düşünüyorum maliyetleri ve faydasını. D2 aracıma yay kestireceğime para biriktirip D3 kasa veya fiorino alırım. Doblo görüntü yarışmalarında hep puan alsa ne olacak? Arkadaşlar, aracımız iyi güzel. Ama ben 30.000 TL'lik araca 5-6.000 TL'leri bulan hatta daha da üstlere çıkabilen masraflar yapmaya karşıyım. Tabi ki de bu benim kişisel görüşüm. O masraflarla o aracın bir üst modeli veya paketi satın alınıyor zaten.

Artı olarak aracımdan memnunum. Herşeyi ile bana hitap ediyor. Param bu kadardı diye de almadım. Bunu istiyordum ve bunu aldım. Ama aracı olduğundan fazla göstermek de abes olur. Araçta yaptığım iki değişiklik var. Onlar da park sensörü taktırmak ve USB radyo montajı. Onun dışında sis farı ( serviste işçilik dahil 350 TL ) taktıracağım ki RİZE'de çok lazım oluyor. Bir de belki koltukları suni deri ( işçilik dahil 300 TL ) kaplatırım. Aracın içindeki toz en fazla koltuklarından çıkıyor.

Aklıma şu da geldi. Galerici bir arkadaşa Doğan SLX getiriyorlar. Araç sahibi anlatıyor da anlatıyor şu var bu var. Şunu yaptırdım bunu taktırdım. Yaptırdıkları şeyler görsele hitap eden ancak aracın değerine ciddi manada hitap etmeyen şeyler. Ama ona göre de satışta para talep ediyor. Galerici arkadaş da "Bütün bu dediklerini sök sende kalsın. Araç neyse öyle getir bana." diyor. İşin özü bu aslında.

aracın görselliğine hitap eden bir takım modifikasyonlar insanın aracına bakış açısını yansıtır.zevk meselesidir tartışılmaz.arabasından pahalı jant lastik taktırıp kelle kafa kaldırımdan hoplayıp lastkleride jantlarıda doğrayıp sonrada oturup ağlayan,yine araçtan pahalı tesisat döşetip 1 hafta sonra kablolar dahil ne varsa çaldırıp karalar bağlayan arkadaşlarımız oldu.Vazmı geçtiler hayır.insanın zevkine ve maddiyatına bağlı şeyler bunlar.
benim bu konulardaki tek krıterim aracın aerodinamiğini bozmayacak şeyler yapılmasıdır.
air işine gelince görsel olarak harika bir şey ancak aracın alt takımında bu denli bir değişikliğin yol güvenliğini etkiliyeceği konusunda şüphelerim var.
orijinal iyidir kurcalamamak lazım diyorum.

Doğrudur. İnsan zevkine bir şey diyemem. Zevk meselesi olunca akan sular duruyor bir yerde. Ne diyim 🙂 Para para para 🙂 Zaten benim belirttiğim de orjinale dokunup o kadar masraf yapılacağına o paralarla model yükseltilir.

Back