Yardım Aile için 1.3 mü 1.6 tavsiyeniz nedir arkadaşlar ?

Bende 1.3 plus paket 90 hp multijet çok memnunum tavsiye ederim 1.3.

@omer42320
Aynen dostum fiorino yu 1 yıl kulandım sıfırdı hemde fırsatını bulduğum an doblo 1.6 seçtim valla ben begenmedim usta

@buldas
Malzeme kalitesi de berbat , alt takım patika yola dayanmıyor , kapı saçı kaldırıma değe değe belli zaman sonra yamuluyor, kaput saçı teneke gibi. Doblo D1 de ise ne kapısı yamuluyor ne alt takım sıkıntısı var ne ön düzen sıkıntısı var. Motor Kaput ağırlığından belli zaten.

@Dobloo46
Turbo ayrıntısını bilemiyorum doğrudur söyledikleriniz ben kullanım deneyimimden dolayı öyle söyledim. Triger kayışını 150000 de bir defa değiştirdim şuanda 240000 de. Araç 14 yaşında söylediğiniz aralıkları hiç takip etmedim İnşallah sıkıntı olmaz

Valla d2 d3 u bilmiyorumda jtd efsane araç zira 180 le bile banamisin demeden gidiyor.Köy den gelirken asildim yüklü olunca cok iyi oturuyor yola aslan. 200 u gördüm öyle aman aman korkutmuyor yükleyken.. viraj isine gelince bende katılıyorum cok iyi degil ama idare eder. Kayma etme yok sadece dikkat istiyor acikda yavaslamak 🙂)

@omer42320
Evet kasada kalite yok usta araba 120 geçtinmi korkutuyordu beni dobloya geçince oh dedim yav

1.6'da turboda sorun olmadıkça yavaşlamaz ailelerin Gücü Motor benim 350.000 KM'de Hiçbir sorunu yok klima açılınca devir düşmüyor klima falan vız gelip tırıs gidiyor

@buldas
120 ye gelinceye kadar da öldürüyor insanı , basıyon basıyon gitmiyor. Hele birde frene Dokun tekrar toparlayana kadar arabanın canı çıkıyor

@omer42320
2,0 lerin vergisi 1,3 ve 1,6 lardan yüksek.

@MEHMET78
Ben ilk sayfada Jtd ile 2.0 farkını sormuştum Ona istinaden yazdım mesajı. Zaten12 yıldır Jtd kullanıyorum aynı vergiyi verirken 2.0 power kullanmak mantıklı dedim

1,6 iyidir. klima acık kapalı, yokuş iniş farkettirmiyor. kimisi şehir içinde çok yakıyor diyor mazot olmuş 6,5 yakmayan arabamı var

6.5 litre yaksan x 6.30 = 41 krs km de dedigini gibi yakmayan yok. 1.2 benzinli arabalar 6.90 benzin x 6- 7 litre arasi yaksa 50 krs yakıyor

Back