Aile Aracı 2012 Doblom Satılık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahms
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ufak araçtan kastınız nedir peki? aklınızdaki araba ne? onu da söyleyin belki kullanan arkadaşlar vardır. onunla da ilgili bilgi edinmiş olursunuz. hyun.dai - k.ia falan demeyin de 🙂

güzel araç. hayırlısı olsun. allah gönlünüze göre versin.

ufak araçtan kastınız nedir peki? aklınızdaki araba ne? onu da söyleyin belki kullanan arkadaşlar vardır. onunla da ilgili bilgi edinmiş olursunuz. hyun.dai - k.ia falan demeyin de 🙂

neden hyundai kia kötü araba mı bence yenileri süper hele i30 yeni ceed bence incelemenizi tavsiye ederim

d3 ten sonra fiesta bizraz sert gelebilir size süspansiyonu biraz sert

Doblo'nun bayıldığım iki yönü. Koltukların sandalye gibi dik olması ve de aracın yerden yüksek olması. Bunlar harkulade 🙂

bencede aracın fiyatını düşük yazmıssınız cunku suan piyasası 32-32500 filan ben kendı aracımı 34500 olarak girdim siteye 33 bın veren olsaydı verıcektım 32 veren cıktı ist den vermedım 31 bın tl yede almak ısteyen cok oldu benım aracta sizin aracınız sadece10-15 bın km si düşük bence fiyatı yukarı cekıp 32 bın tl ye rahatlıkla satabılırsınız

sizide cok acelecı gordum bence aceleci olmayın sonradan pişman olursunuz ben eski doblo d2 kasa aracımı satarken 190 bin km de on takım komple kazalı degıstımıstı 15 bın tl den yukarı veremezsınız dıyorlardı cunku kazalıydı ve ıkı kere hararet gormustu sureklı arıza yapıyordu arkadaslar cok iyi biliyor satmadım ve hep azimle bekledim sonunda gene internetten gorup begenen bir arkadasa 16.300 tl ye sattım unutmayın herseyın bı alıcısı vardır bence fiyatı yukseltın ve bıraz bekleyın derım yoksa bu fiyata yazık olucak

neden hyundai kia kötü araba mı bence yenileri süper hele i30 yeni ceed bence incelemenizi tavsiye ederim

d3 ten sonra fiesta bizraz sert gelebilir size süspansiyonu biraz sert

bırak bahsi geçen araçları almayı evimin dükkanımın önüne park bile ettirmem. mazot canavarı bunlar be. iki hafta önce albeayla kaza yaptı valide. kasko 3 bin kmde bi i20 dizel verdi 1 haftalığına. birkaç gün işe gidip geldim. yeminle benim doblo daha az yakıyo.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Uyarılarınızı dikkate alıp fiyatta oynama yapacağım. Dediğiniz gibi arabaya binince jipe binmiş gibi bira hava oluyor yüksek araba keyifli. Fakat diğer araç için heyecanlandım biranönce satıyım alıyım havasına girdim. Birazdaha sabredeyim 🙂

linkiniz çalışmıyo sattınızmı aracı?

Back