Aile Aracı 2012 Doblom Satılık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahms
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sahms

Azimli Üye
Merhaba arkadaşlar, aracımızı satıyoruz ilgilenen varsa aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-aile-araci..........temiz-garantili-bej-doseme-116904830/detay/

hayırlısı olsun

hayırlısı olsun da arkadaş siteye aracın daha kolay satılması için üyelik açılmış. profil gelişigüzel doldurulmuş. neyse hayırlı satışlar.

Sağolun teşekkür ederim. Fethi arkadaşım evet biraz öyle oldu, dobloyla alakalı konulara bakarken siteyi gördüm gezindim biraz hoşuma gitti, hem üye oldum hemde ilanı vermek istedim. Profili genişleteceğim inş.

o zaman yardımcı olalım size. kasa tipinini d3 yapın. 🙂
inşallah kafanıza göre bir alıcı bulursunuz.

Bu kasada 1.3 motor 90 BG'nin çekişi ve gücü nasıl oluyor? Anlatırsanız çok makbule geçer.

Sorunuzu satıcı olarak değilde kullanıcı olarak cevaplıyayım 🙂
İlk önce aracınızı ne için kullanıcağınıza bağlı.
Ben aracımı binek olarak kullanmaktyım, devamlı şehir içi trafiğindeyim. Devamlı dur kalk, buda durmadan kasayı kaldır durdur anlamına geliyor. Buna rağmen araçta herhangi bir zorlanma vs yok, layıkıyla performansını veriyor. tabi ilk kalkışlarda kasa ağırlığına göre vites aralıkları kısa kalıyor.
1.6 veya 1.9'a göre tabiki kıyaslamak ne derecede doğru olur bilemem ama 1.3 bu çekmez gücü az kalır götürmez diyenlerede gülüp deçiyorum.
Geçen yaz uzun yolda araç dolu yolcu ve yükleriyle beraber olmasına rağmen 180i zorladık.
Kısaca özetlemek gerekirse bu kadar, daha detaylı sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarım 🙂

aracı satma sebebiniz nedir eğer bi sakıncası yoksa cevaplarsanız sevinirim 🙂

Tabiki, Ufak araç düşünüyorum işe gidip gelirken kullandığım için. 2 kişiyiz büyük geliyor artık 🙂

bu aralar sitede araç satışı çok arttıda araçlardamı bi sorun var dedim 😀 herneyse hayırlı satışlaar 🙂

Merak etme kardeşim, yaz geliyor herkes ya ihtiyaçtan satıyor yada model değiştirmek için gayet normal. Gereksiz geyiklerle konuları kirletmeyelim.

doblonuz çok güzel maşallah yalnız fiyatı uygun geldi bana 33500 gibi yazılır 32 gibide satar aslında bizimkide 1.3 ben çekişinden gidişinden memnunum

hayırlısı olsun

Teşekkür ederim. Kısa sürede satabilmek için bu fiyatı yazdım. Ama alıcılar dahada öldürmek istiyor fiyatları halbuki sıfırıından neredeyse 10 bin daha ucuz yazıyoruz.

haftasonu araba pazarına bir bakayım diyorum, gitmemi tavsiye edeceğiniz bir yer varmıdır?

Teşekkür ederim. Kısa sürede satabilmek için bu fiyatı yazdım. Ama alıcılar dahada öldürmek istiyor fiyatları halbuki sıfırıından neredeyse 10 bin daha ucuz yazıyoruz.

bence düşük vermeyin arabanızı

bence düşük vermeyin arabanızı

aynen.

Ölücü adam, malı bedava versen üstüne para ister. Bunu değiştiremezsin.

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Peki sizce internet ortamı veya diğer yerlerde ne kadara sergilemeliyim ve son ne kadara bırakmalıyım? İlanımda bütün detaylarım yazıyor. Ona göre yorumlarsanız sevinirim.

Ben aracı göüp soranlara 32 diyorum çok geliyor millete, ve kaldıki 32dende düşürmeye çalışıyorlar, bizim millet zaten ilk söylediğin fiyata itibar etmez illa 2 3 aşşası olacak.

aracı binek olarak kullandığım için şu sıralar garaja çektim sayılır. Daha sık kullanabilmek için gözüme kestirdiğim ufak araç var ondan birazda sabırsızlığım yoksa aciliyetim yok 🙂

Back