S.A arkadaşlar dün yaklaşık 400 kmlik yoldan geldim gıdış geliş 800 küsür oluyo.Tatilde kaldığımız yere giderken yokuş cıkıyoruz bayaa.En dik olan bir yerde durdum bi araba cıkıyordu.frene ne kadar bassamda titreye titreye geriye geliyodu.yola cıkmadan once balataları yeni değiştim.ondan sonra el freninin cok sağlam olmadığını farkettim.arabayı park ettiğimde balata kokusu ağır şekilde geldi.Kayseriye geri donduğumdede geldi koku.Şehir icindede dolaştığımdaykende geliyo.Frenle ilgili şkayetimi daha once acmıştım.Sorun nedir ? nasıl yaptırılır? Yola cıkmadan once balataları durumunu sormuştum servise yarım demişti gider getirir dedi.Lastiklerimi değiştirmeye gittiğindede ordaki eleman balataları cıkarp gosterdi bitmiş durumdaydı.Bazen servis sallıyor *ciks* !!! Lastik icinde bi kac yere sordum biri nexen diye bi marka onerdi 2012 dunya 3.süymüş ama pek güven vermedi.kime sorsam mıchelin i onermiyo.En sonunda Lassa aldım 2 tane 135 tl tanesi kampanyadaymış normal fiyatı 150ymiş.1.9 motor için bunu tavsiye ettiler.Herkez 185 65 14 oneriyo orjinalı 175 75 14 müş 185 65 14 daha iyi olur dediler. fikirleriniz nedir yardımlarınızı bekliyorum...*tup*