Ağır Hasar Kayıtlı Araba Alınır Mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
Bugün d3 2012 1.6 elegance doblo buldum daha 52.000 de neyse irtibata falan geçtik bi tanıdık aracılığıyla araç Mersinde... Araç sahibinin dediği önden geri geri gelirken bir kamyon vurmuş tampon değişmiş ve kaput düzeltilmiş farlar orjinalmiş.. Arka çamurluğun birinde de boya varmış.. 5664 e aracın plakasını gönderdim 9000 tl ağır hasar kaydı bir tanede 1000 lira hasar kaydı var.. Sizce bu araç alınır mı ?
(link)

Araç bu..

Abicim bu fiyata bu arabayi alacagina beklemeni tavsiye ederim ...hadi aldik diyelim illaki aklinda soru isaretleri kalacak ..bence degmez ..eski kasa doblo bile alsan orjinal en azindan icin rahat olur :-D saygilarimla

bencede gereksiz verilen para az degil 2 3 daha cıksan hasar kayıtsız bulabilrsin

Bi şanssızlık var bende ya.. Şimdiye kadar kaç tane araba bulduysam problem oldu.. Biri cevap vermez biri hasar kayıtlı biri daha ne sattığını bilmez.. Hey Allahım ya...

acele atme derim apar topar bi arabaya saplanma illaki temiz düşer

Yok abi zaten düzgün bişi arıyorum.. Varmı satan ??

limitin ne kadar tam olarak

yaklasık 1 ay once aldım bende 38 binde hatasız boyasız 35.500 aldım premio 2012

2 daha koyarsak buluruz herhalde birşeyler 2010 2011 falan

bulunur kardeş 80 binde 90 binde temiz bulursun inş

İnşallah.. 1 aydır arabasızım insan çok arıyo arabasını..

@berat

berat araba almak sabır işidir.bekleyeceksin,araştıracaksın öyle alacaksın.

Araştırmaya devam abi...

Berat Abi tavsiyem üste biraz daha koyup 1.6 Premio almanı öneririm. 32-35 arası çok temiz, bakımlı, bulabilirsin. 1.6 farkını yaşamanı tavsiye ederim 🙂

Back