Welo
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 28 Şubat 2021
- Adı
- İbrahim
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
Hayırbende D4 2016 var ona da koymamız gerekli mi acaba ?
Hayırbende D4 2016 var ona da koymamız gerekli mi acaba ?
Doldurmasanda oluyo 1000lt yakıta 40 lt harcanıyo benim aracımda öyleBen yeni Doblo Panorama otomobil ruhsatlı aldım adblue uyarısı verdi araç 4 binde daha servisi aradım git opete doldur dedi acaba bu sorun verir mi araca garanti yada yakıta nasıl etki eder 10 lt aldım ne kadar süre sonra tekrar doldurmak lazım tşk
Adblue olan araca, adblue koymayınca araç stop etmiyor mu? Adblue'yu sanayide iptal mi ettiniz?Doldurmasanda oluyo 1000lt yakıta 40 lt harcanıyo benim aracımda öyle
Hayır çogu kişide koymuyoAdblue olan araca, adblue koymayınca araç stop etmiyor mu? Adblue'yu sanayide iptal mi ettiniz?
Kaç model aracınız? Yeniler çalışmıyor maalesef.Hayır çogu kişide koymuyo
Kaç model aracınız? Yeniler çalışmıyor maalesef.
Öyle bir şey yok hocam. Bitmeden dolum gerekli iken uyarı veriyor. Son noktada araç çalışmıyor stop ettikten sonra. 6000 km de aldım aracı 9000 de uyarı verdi doldurdum 6 lt aldı. 12 bine yaklaştı km daha uyarı vermedi.Bende 2021 var 1.6 120 beygir panelvar resimdeki ben petrolcüye sordum bittigibde koymasan bile oluyo dedi ama koymak istersende 1000lt de 40 lt gittigini söyledi ben onun yalancısıyım henüz 1 ay bike olmadı aracı alalı
Dogrudur abim nediye bilirimki 2006 dan beri doblo kullanıyoz ilk defa edbullu varÖyle bir şey yok hocam. Bitmeden dolum gerekli iken uyarı veriyor. Son noktada araç çalışmıyor stop ettikten sonra. 6000 km de aldım aracı 9000 de uyarı verdi doldurdum 6 lt aldı. 12 bine yaklaştı km daha uyarı vermedi.