Acillll Kalorifer için yardım

Mrt-4

Daimi Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2012
Renk
SİYAH
Herkese iyi yıllar dilerim öncelikle ön tarafta kalorifer de sorun yok çocuklar arkada donuyor araç ısınans kadar arkadaki havalandırmadan sıcak gelmiyor bütün yönleri denedim herkesin mi öyle sorun ne olabilir

araç ısınana kadar hava arada soğuyordur.zaten arkaya giden havalandırmadan öyle çok hava gelmez. havalandırmayı ortaya yönlendirirseniz araç komple daha kolay ısınır ama cam buharlanırsa camada vermek lazım mecburen.

denedim heryönde fakat arkaya sıcak gelmiyor ona emin oldum bir arkadaş o sadece klima için dedi onu kontrol edeceğim birde
çok aklıma yatmadı yani yazın serinletsin eyvallah kışın ne olcak

Klimayı orta konsol yönünde açın arkaya hava gidecek.

Hazır konu açılmışken. Benim D4 trekking'de arka taraf neredeyse önle aynı sıcaklıkta oluyor aynı zamanda. Arkadakiler içerisi çok sıcak olmadımı diye soruyor. Bakmayada fırsatım olmadı acaba arkada hava kanalı, hava üflenen bir yer mi var ?

@onurrr41
Evet var hocam. Ön koltukların altında 1 tane bide ortada gözüken 1 tane havalandırma var.

Bu konu çözüldü mü ? Benzer bir durum bende de var.
Ön tarafta ayaklara sıcak hava verirken, koltuk altlarındaki hava kanallarından ve koltukların arasındaki havalandırmadan soğuk hava geliyor.
Araç 2011 D3

Bu konu çözüldü mü ? Benzer bir durum bende de var.
Ön tarafta ayaklara sıcak hava verirken, koltuk altlarındaki hava kanallarından ve koltukların arasındaki havalandırmadan soğuk hava geliyor.
Araç 2011 D3
Tam olarak aynı sorun bendede var aracımı yeni aldım 1 kaç gündür kurcalıyorum yok ön taraf hamam gibi olurken arka orta konsoldaki ızgara dolap gibi buz oluyor varsa çözüm banada lazım

Tam olarak aynı sorun bendede var aracımı yeni aldım 1 kaç gündür kurcalıyorum yok ön taraf hamam gibi olurken arka orta konsoldaki ızgara dolap gibi buz oluyor varsa çözüm banada lazım
Ortadakiler hava ufluyormu

Benimde orta konsoldan hiçbir şekilde hava gelmiyor d3 kasa sorunu nedir nasıl hava akışı sağlayabiliriz

Yok mu bu konuya bir çözüm bulabilen arkadaşlar?

Orta konsoldaki arkaya üfleyen yerden hava gelmesini istiyorsanız yön ayarını sadece yüze verin ve öndeki hava difüzörlerini kapatın

Back