acil yardım motor üslüyor

serkan1360

Aktif Üye
arkadaşlar araç 2010 model safeline araç şuan 45456 km de araç 43000 de iken şehirdışında kullanıldı şuan 45456 km de araç da motor dan 2000-2500 devirden sonra motor üflemeye başlıyor araçın bir sonraki bakımı 47000 de neden böyle yapmak ve ne yapmalıyım acil yardım lütfennn... saygılar...

arkadaşlar araç 2010 model safeline araç şuan 45456 km de araç 43000 de iken şehirdışında kullanıldı şuan 45456 km de araç da motor dan 2000-2500 devirden sonra motor üflemeye başlıyor araçın bir sonraki bakımı 47000 de neden böyle yapmak ve ne yapmalıyım acil yardım lütfennn... saygılar...

geçmiş olsun kardeşim 2010 modellerde inanın kronik rahatsızlar çok var bence fiat bu modelleri geri çağırması gerekiyor mende koltuklarla uğraşıyorum sorun için 444 22 55 yeterince yardımcı olmazlarsa İtalyayı arayın derim

özellikle d1 ve d2de hiçbir kronik arıza yok oturmuş bi araba

üfleme derken nasıl bi üfleme bu onu açarsanız iyi olur araba çekişten düşüyormu egzostam mavimsi bir cduman atıyor mu arabanın ilk sahibi siz misiniz

araçın ilk sahibi değilim araçla giderken veya boşta gaza bastıgımda 2000 den sonra başlaya bi üfleme sesi geliyor

yolda giderken falan belli olmaz o servise yada tamircine bi göster başka bşey olabilir belki turbo sesidir

bi tamirciye gösterin bakalım

motor üflemeye başlıyor derken...?

şimdi bu motor üflemesi dediğiniz motordan üfleme/rüzgar/ıslık sesi gelmesimi yoksa motorun üflemesimi?konuyu açıkça izah edin.bana açıklama hatası var gibi geliyor.

gözüm ıslık sesi turbodan yada hava filtre kutusundan gelir bunun zincirle bir alakası yok.ya sen bize yanlış tarif ediyorsun yada yanlış ustaya gidiyorsun.

zincir öyle vara yoğa ellenecek bir parça değil.ayarını tutturamazsanız duvarları tutarsınız.turbo sisteminde intercooler da veya hava filtre kutusunda kaçak arayın.

47 binde zincire bişey olacağını sanmam sorun başka yerdedir

abi sorunu bulduk turbonun borusunun bağlandıgı yerdeki vida gevşemiş harelde ordan hava kaçırıyodu ardaki vidaları sıktılar ses keçil 20 tl verdim ama serviste değil yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim eger uyarmasaydınız zinciri değiştirtçektim

sorunun çözüldüğüne sevindim

Back