Acil yardim bolu dinleme tesisine kadar geldim sanzuman sorunlu

hakanckmkc

Aktif Üye
Doblo
Adı
hakan çakmakçıoğlu
Kan Grubu
0 +
Meslek
özel sektör çikolata
Aracınız
Doblo
Modeli
Active
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2006
Renk
KIRMIZI
Sanjumanda sorunvar arabada 2bayan 2cocuk silivriye gidiyordum yardim edebilecek biri varmi acaba

Cocuklar esimi aldim arabayida mavi ocak dinleme tesisinde birakip gittim

Araba viteste cekmiyor bayir asagi sorun yok debriyaja basinca birden devri cok yukseliyor debriyaji birakinca yine devir dusuyor
Hastam oldugu icin arabayi birakip baska araba ile silivriye gidiyorum
Haftaya bakacagiz insallah caresine

Geçmiş olsun abi debriyaj salmadığından viteste debriyaj basılı gibi bağırıyordur araba, motorsikletimde başıma gelmişti yüksek devirlerde boş gaz atıyordu başlarda sonradan daha düşük devirlerde de sıkıntı olmaya başladı debriyaj balatası baskı değişince sorun çözüldü. Umarım şanzımanda birşey yoktur çekici çağırman gerekebilir o halde daha çok zarar verirsin

Arabanin turbo hortumu ciktigi icin cekmiyormus sagolsun duzce deki ekibin yardimi ile arac silivriye geldi arkaslara nekadar tesekkur etsem azdir
Herkese olayi anlatiyorum oyle insanlar daha varmi cok sanslisin diyorlar
Tekrar tesekkurler

Team doblo boyle bi grup iste 🙂 hic tanimasak bile birbirimizi yardimina kosuyolar hemen...

Aile olmanın tadı çok farklı Allah yardım eden arkadaşlardan razı olsun iyiki TeaMDoblO cuyuz🙂

konu şimdi gördüm ya düzecede benimde tanıdık vardı en azından tamirciye kadar yardımcı olabilir ama neyseki sorun çözülmüş geçmiş olsun yolda kalmak kötü aileyle kalmak en kötüsü
teşekkürler TeamDoblo Teşekkürler @selmanbahar abi ve ekibi 😀

Duzce de yakinin da ariza yapmak bir ayricaliktir..🙂 adam gibi adamlari tanimaya team doblo ailesinin sicakligini hissetmeye vesile olur..😉

Tesekkurler @tanernettr @selmanbahar

Back