Acil karar safelinemaxi ve premio

Silinmiş Hesap

Yeni Üye
Arkadaşlar aracı değiştirip değiştirmemek arasında kaldım
Eğer değiştirsem inci gri renk alacağım
Bayi son fiyat teklifi
Safeline maxi muhteşem duruyor 58.000
Premio Plus ise 59000

Fiyat farkı hiç yok

Uzun çok hoşuma gidiyor ama premio da full araç hiç bu kadar kararsız kalmamıştım

uzunun tadı bi başka maxi elegans kullanıcısıyım sen kendi ihtiyacına göre karar vermelisin uzun şase ihtiyacın yoksa direk premio derim bahsi geçen araçlar 1.3 mü 1.6 mı bu arada

Maxi ye opsiyonel olarak premio özellikleri ni eklettirsen fiyat biraz artar ama araba hem dolu hem maxi olmuş olur ikisi bi arada

@cihatbayir
1.6
İhtiyaç durumu değil eğer premio 65 olsaydı hemen safeline seçerdim ama aralarında 1.000 lira fark var döşeme ve tavan farklı renkli cam navigasyon teyp farklı dijital klima Cruise control park sensörü ve aklıma gelmeyen şeyler 1.000 liraya bunları yaptırmak mümkün değil
Dediğim gibi o kadar kararsızımki
Anlatamam....
İkisinide istiyorum yüzde elli yüzde elli
Keşke premio maxi olsaydı hemen alırdım neden böyle model yapmazlar bilmiyorum

Sevgili ali maxi satışları yavaş gider ama premio plus alırsan hem faydalı olur hemde satmak istediğinde capuk satarsın

evet uzun Şase tasarım ve görünüş açısından asil ve heybetli duruşu var lakin dediğim gibi satışı zor oluyo

yoksa kim istemez böyle maxileri.
FB_IMG_1459516956077.jpg
FB_IMG_1459516953725.jpg
FB_IMG_1464556911516.jpg

Dosyalar

• FB_IMG_1460666149814.jpg
    FB_IMG_1460666149814.jpg
    106,2 KB · Okunma: 30
@ali0635

Abicim maxi olması senin için olmazsa olmaz değilse sabaha kadar premio plus seçmelisin dediğin gibi 1.000 tl ye aradaki özellikleri ekletmek çok zor. Özellikle yazım dijital klima keyfi, navigasyonu, uzun yolda hız sabitleyici kullandıkça iyi ki premio plus almışım diyeceksin.

Uzun araç çok gerekli değilse kesinlikle premio plus...

doğru diyorsunuz ya premio daha mantıklı geliyor banada....

bi taraftanda maxi aklımda kalıyor neyse yanıma bikaç kişi alıp gideceğim beni hangi yöne iterlerse ona karar vereceğim 🙂 🙂 :::🙂)

trekking içinde 60500 tl dediler 1500 tl fark var aslında oda alınabilir ama koltuk ısıtma ve traktion çokta lazım değil diye düşünmedim kar lastiği takmışlar araba traktör gibi durmuş

bu arada kendi aracımıda takasa veriyorum eğer isteyen varsa gelip bakabilir.1.3 easy 2013 model ilk sahibinden hatasız boyasız

arkadaşlar konuyu silebiliriz.Doblo almaktan vazgeçip Hyundai 1.6crdi 136 hp 300nm tork dct 7 ileri full deri döşeme aracı aldım yarın teslim olacak teşekkürler.en azından ticari araçtan kurtulduk artık her yıl muayaneye gitmek yok sigorta yarı yarıya düştü

Back